سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

شمار تصادفات ایام نوروز به ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته رسید

جانشین پلیس راهور کشور به تشریح وضعیت ترافیکی و آمار تصادفات در ایام نوروز پرداخت و گفت: بیش از ۸۳ درصد از علل تصادفات به دلیل عدم توجه به جلو، عدم توانایی کنترل وسیله نقلیه و انحراف به چپ بوده است.

کلور اینفوی امار تصادفات 10 سال اخیر موج
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار حسن مومنی، گفت: در اکثر محورهای برون شهری کشور، تردد به صورت پرحجم اما روان در جریان است، اما در محورهای هراز و چالوس، ترافیک نیمه سنگین مشاهده می‌شود و همچنین در محور کرج-قزوین، در محدوده گلشهر نیز ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.

وی با اشاره به آمار تصادفات در ۱۲ روز گذشته طرح نوروزی ۱۴۰۴ افزود: متاسفانه در این مدت(۲۵ اسفند تا ۶ فروردین ماه) تعداد ۴۱۹ نفر از هموطنان جان خود را در تصادفات رانندگی از دست داده و ۹۷۷۸ نفر نیز مجروح شدند که در مجموع ۵۷۱۵۳ فقره تصادف درون و برون شهری به ثبت رسیده است.

مومنی ادامه داد: بیش از ۸۳ درصد از علل تصادفات به دلیل عدم توجه به جلو، عدم توانایی کنترل وسیله نقلیه و انحراف به چپ بوده است. در این راستا، نگرانی پلیس این است که میزان انحراف به چپ یا سبقت غیرمجاز در نوروز امسال افزایش یافته است.

وی با بیان این‌ که در تصادفات فوتی، حدود ۴۵ درصد از رانندگان مقصر غیر بومی هستند، از هموطنان خواست تا در هنگام سفر به استان‌هایی مانند قم و قزوین که آمار تصادفات در آن‌ها بالا است، دقت بیشتری داشته باشند.

سردار مومنی همچنین به بیشترین تصادفات فوتی اشاره کرد و گفت: در استان‌های کرمان (۳۸نفر)، خراسان‌رضوی (۲۹نفر)، فارس (۲۷نفر)، خوزستان (۲۰ نفر) بوده است لذا از رانندگان درخواست می کنیم تا با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی را تصادفات و حوادث رانندگی جلوگیری کرده تا بتوانیم شاهد کاهش آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه