سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

برنامه های روز قدس شرکت اتوبوسرانی تهران تشریح شد؛

خدمات دهی اتوبوس‌های واحد تهران در ۱۶ مسیر منتهی به راهپیمایی

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در تشریح برنامه این شرکت در روز قدس گفت: اتوبوس‌های واحد تهران در ۱۶ مسیر منتهی به راهپیمایی خدمات دهی می کنند.

احمد قیومی مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی
به گزارش خبرگزاری موج

، احمد قیومی مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و تأکید بر جایگاه روز جهانی قدس به عنوان نماد همبستگی مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان گفت: این روز فرصتی است تا مردم ایران اسلامی و تمامی ملت‌های آزاده، حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کنند.ما در شرکت واحد، باتوجه به اهمیت این مناسبت با تمام توان برای تسهیل حضور گسترده مردم در راهپیمایی برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی در تشریح تمهیدات شرکت واحد برای این مراسم افزود: به‌منظور رفاه حال روزه‌داران و شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی باشکوه، خدمات حمل‌ونقل ویژه‌ای را از ۱۶ مبدا مختلف به محل برگزاری مراسم در نظر گرفته‌ایم. این اقدام در راستای مسئولیت اجتماعی شرکت واحد و به‌منظور کاهش دغدغه‌های حمل‌ونقلی مردم در چنین رویداد مهمی انجام شده است.

قیومی تاکید کرد: این خدمت رسانی ویژه از نقاط مختلف تهران شامل پایانه آزادی، چهارراه تهرانپارس، یافت‌آباد، میدان خراسان، پایانه خاوران، شهرک شهید بروجردی، شهرک شهید محلاتی، میدان رسالت، میدان راه‌آهن، بازار دوم نازی‌آباد، ابوذر، فلکه دوم صادقیه، شهرک شهید باقری، تهرانسر، دولت‌آباد و شهرری انجام خواهد شد. هدف ما این است که تمامی شهروندان، به‌ویژه روزه‌داران، بتوانند با آسایش و سهولت در این مراسم حضور یابند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اشاره به آمادگی کامل ناوگان اتوبوسرانی برای ارائه این خدمات گفت: با توجه به حضور گسترده مردم شریف تهران در این راهپیمایی، ما با حداکثر توان عملیاتی ناوگان خود را به کار گرفته‌ایم. تمامی رانندگان و پرسنل شرکت واحد آماده هستند تا این مأموریت را با بالاترین کیفیت به انجام برسانند.

هدف ما این است که هیچ شهروندی به دلیل مشکلات حمل‌ونقلی از شرکت در این راهپیمایی باز نماند.

وی در تشریح برنامه‌ریزی برای بازگشت شرکت‌کنندگان پس از پایان مراسم نیز گفت: یکی از دغدغه‌های مهم پس از برگزاری راهپیمایی، بازگشت روان و سریع شرکت‌کنندگان به مبادی اولیه است. در این زمینه نیز شرکت واحد، تدابیر لازم را اندیشیده و ناوگان خود را برای انتقال شرکت‌کنندگان پس از پایان مراسم آماده کرده است. امیدواریم با این اقدامات، آرامش خاطر و رفاه حال شهروندان عزیز را فراهم کنیم.

قیومی تاکید کرد: روز جهانی قدس نماد مبارزه با ظلم و دفاع از آرمان‌های آزادی‌خواهانه است. مردم ایران همیشه در این روز حضور پرشوری داشته‌اند و ما نیز در شرکت واحد، افتخار داریم که با ارائه خدمات مناسب، سهمی در این حرکت عظیم مردمی داشته باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه