سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا:

۲۸۳ میلیارد تومان کالای قاچاق کشف شد

رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: نیروهای پلیس امنیت اقتصادی روز گذشته موفق به کشف انواع کالای قاچاق از لب مرزها تا حوزه عرضه به ارزش تقریبی ۲۸۳ میلیارد تومان شدند که برای متهمان (جرائم اقتصادی و قاچاق کالا) نیز ۵۰۸ پرونده تشکیل شده است.

سردار رحیمی
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار حسین رحیمی روز جمعه با حضور در قرارگاه نوروزی امین با اشاره به سخنان راهبردی رهبر معظم انقلاب در آغاز سال جدید، اظهار کرد: تولید پایه و اساس اقتصاد کشور است که باید همه سیاست‌گذاری‌ و برنامه‌ریزی‌ها در راستای تقویت این مهم باشد.

وی با اشاره به اینکه اقدامات ایجابی پلیس امنیت اقتصادی فراجا در تعامل و همکاری با فعالان اقتصادی و همچنین اقدامات سلبی مانند برخورد و مقابله با مجرمان و مفسدان اقتصادی در شکوفایی اقتصاد کشور موثر است، افزود: همه باید تلاش کنیم که اقدامات بایسته‌ در راستای تحقق شعار سال انجام شود.

رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا تصریح کرد: در همین ارتباط قرارگاه نوروزی امین نقشی محوری و اثرگذار در انجام ماموریت های محوله برای رشد اقتصادی کشور و مبارزه با پدیده قاچاق دارد.

سردار رحیمی افزود: قرارگاه نوروزی امین با بهره‌گیری از ظرفیت تمامی استان‌ها و مجموعه‌های درون و برون سازمان با مجرمان و مفسدان اقتصادی برخورد می‌کند و مجرمانی که در برخی مناسبت‌ها و ایام، زمینه و فضا را برای انجام اقدامات مجرمانه خود فراهم دیده و از خلأهای ایجاد شده برای رسیدن به مطامع خود بهره می‌گرفتند، بدانند که پلیس برای برخورد با مجرمان و تامین امنیت و آرامش مردم در حوزه های مختلف از جمله عرصه اقتصادی، همواره حضوری هوشیارانه و فعال دارد.

قرارگاه نوروزی امین در راستای مقابله و مبارزه با جرایم و مفاسد اقتصادی، ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ با اعلام رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا تشکیل شد و فعالیت آن تا پایان تعطیلات نوروز ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه