سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

با محوریت وزارت کشور روز تجلیل از خادمان آرامستان و زیان آور شناخته شدن این شغل برگزار شد

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های خدمات شهری شهرداری‌های کشور ضمن تقدیر از خادمان آرامستان‌ها، گفت: با پیگیری‌های وزارت کشور از سال جاری، ۲۱ اسفندماه به عنوان روز تجلیل از خادمان آرامستان از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور، تصویب و ثبت شد و در این مناسبت از زحمات آنان تقدیر می‌شود.

آرامستان شهرداری بندرعباس
به گزارش خبرگزاری موج

، حبیب روح نواز با بیان مطلب فوق و با اشاره به اینکه شغل خادمان آرامستان ها یک واجب کفایی است، افزود: این مهم بیانگر اهمیت این شغل است و به همین دلیل امروزه آرامستان‌ها علاوه بر مجموعه‌های خدماتی به سازمانی با رویکرد فرهنگی و اجتماعی هم تبدیل شده است.

وی ادامه داد: کارکنان آرامستان‌ها در بخش‌های مختلف این مجموعه زحمات بسیاری می‌کشند تا در جهت کاهش آلام هموطنان تلاش کنند و خدمات شایسته‌ای را به آنها ارائه دهند.

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های خدمات شهری کشور در خصوص رسیدگی و تسهیل در شرایط کاری مشاغل آرامستان‌ها گفت: به منظور کاهش بار سنگین کار خادمان آرامستان‌ها، برخی مشاغل آرامستان‌ها با پیگیری‌های صورت گرفته توسط مجموعه وزارت کشور در زمره مشاغل سخت و زیان آور اجرایی شده و شایسته است مدیران عامل آرامستان های سراسر کشور در خصوص بهره مندی کلیه مشاغل آرامستان پیگیری‌های لازم را به عمل آورند تا بتوان در راستای حمایت از خادمان خاموش و شریف آرامستان ها گام کوچکی برداشت.

روح نواز گفت: این افراد با ایثار و از خودگذشتگی در انجام این امر، موجبات آرامش صاحبان مصیبت و کاهش تألمات روحی آنان را فراهم می آورند که کار بسیار ارزشمند و بزرگی است و به منظور تقدیر از زحمات این قشر زحمتکش جامعه؛ همزمان با ۲۱ اسفند در سرتاسر کشور از خادمان آرامستان‌ها تجلیل می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه