قیمت اماکن‌ فرهنگی‌ تاریخی و موزه‌ها افزایش قیمت ندارد

قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: نوروز و رمضان هر دو عید و هر دو بهار هستند و با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با نوروز، برنامه‌های ویژه‌ای را به این دو مناسبت تدارک دیده‌ایم.

اماکن تاریخی
به گزارش خبرگزاری موج

، علی دارابی امروز یکشنبه ۱۹ اسفند در همایش به استقبال نوروز ۱۴۰۴ که در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی برگزار شد، با بیان این مطلب بیان کرد: نوروز امسال نیز مانند سال قبل در ایام ماه مبارک رمضان ماه ضیافت الهی است‌ در حقیقت امسال دو عید با هم است عید نوروز و عید رمضان، این‌ها دو بهار با هم هستند، بهار قرآن و بهار طبیعت و چه زیباست که ما ایرانیان مسلمان این گونه بزرگداشت دو مناسبت به یادگار از نیاکان و تاریخ مان را پاس می‌داریم.

قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور افزود: « عید نوروز » و «ضیافت افطارو سنت‌های وابسته به آن» در فهرست جهانی یونسکو ثبت شده است. افتخار آن به نام ایران است. پاسداشت، ترویج، اشاعه و معرفی این دو رویداد و مناسبت ایرانی- جهانی امری است که محتاج مشارکت همه مردم، دستگاه‌های مختلف است. مردمی کردن و مشارکت همه دستگاه ها در نوروزگاه ها مورد انتظار از همه استان هاست. به خصوص مشارکت شهرداری ها، دهیاری را در اولویت قرار دهید.

او ادامه داد: برنامه نوروزگاه ها که در یک‌هزار مکان بنا، موزه ها، پایگاه های میراث‌فرهنگی در سراسر کشور برگزار می‌شود با این حال تقریبا در تمامی اماکن تاریخی، پایگاه‌ها و موزه‌ها ویژه‌ برنامه‌های نوروزی را برگزار خواهیم کرد.

دارابی تصریح کرد: ما امسال به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم.  امسال برای نخستین سال فرهنگیان، معلمان و بازنشستگان آموزش و پرورش با بلیت نیم بهاء از مجموعه‌های میراث‌فرهنگی بازدید خواهند کرد.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور با اشاره به زمان تحویل سال، گفت: ساعت تحویل سال نو با ایام شهادت مولای متقیان امیرالمومنین علی (ع) تقارن دارد و برنامه‌های ویژه برای آن تدارک دیده می‌شود و حرمت و شان این ایام به صورت کامل رعایت خواهد شد.

او اضافه کرد: بعد از ایام و لیالی قدر، برنامه‌های شاد و مفرح به خصوص برای ایام تعطیلات عید سعید فطر و ۱۲ و ۱۳ فروردین در همه نوروزگاه‌ها برگزار می‌شود.

دارابی افزود: تولید محتوا و اقدامات رسانه‌ای برای بازدیدکنندگان، تأکید بر نظافت و پاکیزگی مجموعه‌ها، تکریم و احترام به بازدیدکنندگان از دیگر نکات قابل توجه است که باید در نوروز به خوبی رعایت شود.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور همچنین به برگزاری بازارچه‌های صنایع‌دستی اشاره کرد و افزود: در بسیاری از اماکن فرهنگی‌تاریخی، نمایشگاه‌ها و بازارچه‌های صنایع‌دستی برگزار خواهد شد و تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی با معاونت صنایع‌دستی همکاری خواهند کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه