سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس سازمان اورژانس کشور:

استخدام ۵۵۰۰ نفر در سازمان اورژانس کشور صورت می گیرد

میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: با عنایت وزیر بهداشت از ۲۷ هزار نفری که در آزمون آینده استخدامی وزارت بهداشت استخدام می‌شوند، ۵۵۰۰ نفر در سازمان اورژانس کشور استخدام می‌شوند که بخش بزرگی از مشکل کمبود نیرو در اورژانس، حل می‌شود.

جعفر میعادفر + رئیس سازمان اورژانس کشور
به گزارش خبرگزاری موج

، جعفر میعادفر در مراسم افتتاح همزمان ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور با حضور وزیر بهداشت، اظهار داشت: در حال حاضر ۵۲ پایگاه اورژانس هوایی در کشور فعال است که نقش مهمی در خدمت رسانی به ویژه در مناطق محروم، صعب العبور و عشایری دارد.

وی با اشاره به ماموریت‌ها و تماس‌های بالای مردم با اورژانس ۱۱۵، خاطرنشان کرد: امروز دو سامانه پایش و ردیابی ناوگان آمبولانسی تا سطح پایگاه اورژانس و همچنین تفسیر هوشمند نوار قلب در راستای افزایش سرعت خدمت رسانی و انتقال بیماران قلبی به مراکز درمانی، رونمایی می شود. 

رییس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه سازمان اورژانس با مردم ارتباط مستقیمی دارد و خط مقدم نظام سلامت است، افزود: تلاش ۲۹ هزار نیروی این سازمان، ارائه خدمات با کیفیت و شایسته به مردم در کمترین زمان و در نهایت رضایتمندی آنها است.

وی یادآور شد: با عنایت وزیر بهداشت از ۲۷ هزار نفری که در آزمون آینده استخدامی وزارت بهداشت استخدام می‌شوند، ۵۵۰۰ نفر در سازمان اورژانس کشور استخدام می‌شوند که بخش بزرگی از مشکل کمبود نیرو در اورژانس، حل می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه