سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

انتقال ۲۷ ایرانی محبوس در ترکیه به کشور

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری از انتقال ۲۵ مرد و ۲ زن ایرانی محبوس در زندان‌های ترکیه به کشور خبر داد.

آزادی زندانیان جرایم غیر عمد
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از وزارت دادگستری ، عسکر جلالیان امروز، پنجشنبه ۴ بهمن با اشاره به تلاش‌ و هماهنگی مستمر وزارتخانه‌های دادگستری و امورخارجه و همچنین همکاری دادگستری کل استان آذربایجان‌غربی، سازمان زندان‌ها و پلیس بین‌الملل برای آزادی ۲۷ ایرانی در زندان های ترکیه گفت: این افراد امروز پس از انجام تشریفات قانونی از طریق مرز بازرگان تحویل نماینده کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری شدند تا طبق مفاد موافقت‌نامه انتقال محکومین منعقد شده بین دو کشور، باقیمانده دوران محکومیت خود را در زندان‌های جمهوری اسلامی ایران سپری کنند.

رئیس کمیته انتقال محکومین با اشاره به دغدغه این کمیته برای پیگیری و رفع مشکلات هموطنان محبوس در زندان‌های سایر کشورها، افزود: حفظ حقوق و منافع اتباع ایرانی خارج از کشور، رفع دغدغه و نگرانی خانواده زندانیان، کاهش هزینه‌های مادی و معنوی زندانیان و خانواده‌های آنها و کمک به اصلاح و بازاجتماعی شدن محکومان از جمله اهدافی است که در این کمیته پیگیری می‌شود تا ضمن تحقق اهداف حقوق بشری، زمینه کاهش آثار نامطلوب زندان بر زندانیان و خانواده‌های آنان را فراهم آورد.

وی از هموطنان درخواست کرد با توجه به توصیه‌های کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری از همراه داشتن هرگونه داروی آرامبخش، مُسکن، سرماخوردگی و قرص‌های ممنوع و روانگردان‌ها، همچنین انواع مواد مخدر حتی به مقدار جزئی پرهیز کنند. زیرا کشف این اقلام توسط پلیس مرزی کشورهای همسایه، مجازات سنگین حبس و جزای نقدی را به همراه دارد.

هموطنان می‌توانند قبل از سفر، با دبیرخانه کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری از طریق شماره‌های ۰۲۱۸۲۲۱۱۵۱۲ و ۰۲۱۸۲۲۱۱۵۰۸ تماس گرفته و از قوانین کشورهای مقصد، اطلاع یابند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه