سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

برای صدور شماره نظام پزشکی ۱۵ دقیقه وقت لازم است

به گفته رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، دریافت شماره نظام پزشکی طی ۱۵ دقیقه به شکل برخط انجام می شود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران
به گزارش خبرگزاری موج

، محمد رئیس زاده، در برنامه تلویزیونی افزود: دریافت شماره نظام پزشکی پیش از این یک تا دو هفته طول می‌کشید، اما حالا فارغ التحصیلان می‌توانند در هر ساعتی از شبانه روز استعلام دانش آموختگی و شماره نظام پزشکی را به صورت بر خط در مدت ۱۵ دقیقه دریافت کنند.

وی ادامه داد: پزشکان، دندانپزشک، دکترای داروسازی، ماماها و رشته‌های پروانه دار، مانند بینایی سنجی، فیزیوتراپی، شنوایی سنجی و رشته‌های علوم آزمایشگاهی می‌توانند مطب و دفتر کار مستقل بزنند، یعنی این ۶ رشته عضو سازمان نظام پزشکی هستند.

رئیس زاده افزود: ما بر اساس ضوابط اعلامی وزارت بهداشت شماره نظام پزشکی می‌دهیم.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران گفت: برای پیشگیری از مداخلات غیر تخصصی، قصد داریم آدرس جداگانه‌ای در سایت سازمان نظام پزشکی به عنوان برنامه درمانگر طراحی کنیم.

وی افزود: مردم نباید به هر کسی و هر کلینیکی یا مرکزی ولو با تبلیغات فریبنده فضای مجازی و با قیمت‌های پایین، مراجعه کنند.

رئیس زاده تاکید کرد: قانون مداخلات غیر مجاز در حوزه سلامت به هیچ عنوان بازدارنده نیست؛ لازم است در اسرع وقت قانون بازدارنده‌ای وضع کنند که جلوی آسیب به مردم را در این حوزه بگیریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه