سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

وزیر بهداشت چرا با رئیس سازمان غذا و دارو تماس گرفت؟

وزیر بهداشت، در تماس تلفنی با رئیس سازمان غذا و دارو دستورات لازم درباره تأمین کافی داروی بیماران CF را صادر کرد.

دكتر محمدرضا ظفرقندی - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از وبدا، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، همزمان با سالروز وفات حضرت زینب (س) به صورت سرزده از بیمارستان مرکز طبی کودکان تهران بازدید کرد.

اورژانس و بخش های بستری، دو بخش بیمارستان مرکز طبی کودکان تهران بود که وزیر بهداشت از آن بازدید و از نزدیک در جریان ارائه خدمات به کودکان قرار گرفت.

ظفرقندی همچنین در گفتگو با مادران و پدران حاضر در مرکز طبی کودکان تهران پای صحبت و درد و دل آنها نشست و کمبودها و نارسایی‌ها و مشکلات را استماع و دستورات لازم را صادر کرد.

وزیر بهداشت، مرکز طبی کودکان را یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین مراکز درمانی کشور در حوزه بیماری‌های کودکان دانست و گفت: بار عمده بیماران این مرکز، کودکانی هستند که از سراسر کشور برای درمان به اینجا ارجاع داده می‌شوند.

وی با اشاره به حضور بیماران مبتلا به بیماری‌های سخت و صعب‌العلاج در این مرکز افزود: در بازدید از اورژانس مرکز طبی که دارای حدود ۵۰ تخت فعال است، شاهد فعالیت شبانه‌روزی اساتید و کادر درمان بودم. حداقل چهار نفر از اساتید در هر بخش به ویزیت بیماران مشغول بودند و خدمات لازم را ارائه می‌دادند.

ظفرقندی ضمن تقدیر از تلاش‌های کادر سلامت و اساتید این مرکز گفت: در این بازدید، ضمن قدردانی از زحمات آنان، مشکلات و چالش‌های موجود را از نزدیک بررسی کردیم.

وزیر بهداشت تاکید کرد: رسیدگی به بیماری‌های کودکان یکی از واجب‌ترین مسائل نظام سلامت است و اقداماتی برای رفع مشکلات و ارتقای خدمات این حوزه در دستور کار قرار دارد.

وزیر بهداشت، در حاشیه بازدید سرزده از بیمارستان مرکز طبی کودکان تهران درباره داروی بیماران سیستیک فیبروزیس (CF) طی گفت و گوی تلفنی دستورات مربوطه را به رئیس سازمان غذا و دارو صادر کرد.

ظفرقندی پس از مراجعه پدر و مادرانی که فرزند آنان دارای بیماری سیستیک فیبروزیس (CF) بودند و داروی این بیماری را دریافت می‌کردند، موضوع را مورد بررسی قرار داد.

وی در تماس تلفنی با رئیس سازمان غذا و دارو دستورات لازم درباره تأمین کافی داروی بیماران سیستیک فیبروزیس (CF) را صادر کرد.

رضا شروین بدو معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران که در این بازدید وزیر بهداشت را همراهی می‌کرد در رابطه با پیگیری این مسئله از سوی وزیر بهداشت، گفت: برخی از ناظران بیمه دریافت داروی این بیماران را منوط به تأیید هر ماه می‌کنند که مراجعه کنندگان درخواست داشتند روند استحقاق دریافت دارو طولانی‌تر شود که وزیر بهداشت در این زمینه قول مساعد داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه