سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

معاون دادستان شیراز از بازداشت مقصران حادثه پارک کوهپایه شیراز خبر داد

معاون دادستان شیراز گفت: مقصران حادثه پارک کوهپایه شیراز، شناسایی و با قرار تأمین در بازداشت به سر می‌برند.

حادثه پارک کوهپایه شیراز
به گزارش خبرگزاری موج

، پس از پیگیری قضایی حادثه پارک کوهپایه در شیراز که منجر به آسیب تعدادی از اشخاص حاضر در پارک شد؛ مقصران حادثه با نظر کارشناس مشخص و تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند.

در پی وقوع حادثه در پارک کوهپایه شیراز و مصدومیت ۵ نفر، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس از پیگیری قضایی حادثه خبر داد و گفت: ۳ نفر از مصدومان به صورت سرپایی درمان شدند و دو نفر دیگر از مصدومان حادثه نیز پس از انتقال به بیمارستان، خدمات درمانی را در مراکز پزشکی دریافت کردند.

بیژن کشاورز افزود: شکایت دو مصدوم حادثه که به بیمارستان منتقل شده‌اند اخذ شد و ۳ مصدوم دیگر شکایتی ثبت نکرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه موضوع تعیین مقصران حادثه با نظر مقام قضایی به کارشناس ارجاع شد گفت: با تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که شهرداری، مراتب ناایمن بودن تاب زنجیری مورد استفاده در پارک کوهپایه را حدود یک ماه قبل از وقوع این حادثه اعلام کرده بود.

کشاورز با اشاره به اینکه اداره استاندارد پیش از این اقدام به پلمب دستگاه کرده بود گفت: دو مقصر این حادثه که هم اکنون در بازداشت به سر می‌برند اقدام به فک پلمب غیر قانونی دستگاه حادثه دیده کرده‌اند.

وی تصریح کرد: پرونده قضایی فک پلمب متهمان در دادگاه کیفری ۲ شیراز در جریان رسیدگی‌است.

کشاورز تصریح کرد: پس از تکمیل تحقیقات نسبت به دو مسئول وسیله حادثه دیده، اعلام جرم شد و مقصران حادثه پس از احضار با قرار تأمین مناسب روانه زندان شدند.

گفتنی است روز شنبه ۱۹ آبان ماه تاب زنجیری مستقر در پارک کوهپایه شیراز دچار نقص شد که در این حادثه ۵ نفر مصدوم شدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه