سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رئیس سازمان محیط زیست:

محیط‌بان باید تحت حمایت قضایی باشد

انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: پیگیری افزایش حمایت قضایی از محیط‌بانان به عنوان یکی از نکات اولویت‌دار به منظور ارتقای توان حفاظتی همکاران‌مان در مناطق حفاظت شده در حال انجام است.

شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست
به گزارش خبرگزاری موج

​، شینا انصاری روز جمعه در حاشیه مراسم بهره‌برداری همزمان از پنج پاسگاه‌ محیط‌بانی جدید مازندران که در منطقه «وانا» از توابع شهرستان آمل برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به مشکلاتی که برای برخی از همکاران محیط‌بان در کشور هنگام انجام ماموریت‌ها و حفاظت از محیط زیست پیش آمده، در قالب برنامه‌ای برای افزایش توان محیط‌بانان، به دنبال ارتقای سطح حمایت قضایی از این حافظان محیط زیست هستیم.

وی افزود: فردا -شنبه- در همین زمینه جلسه‌ای در قوه قضاییه داریم تا پیگیر افزایش حمایت قضایی از محیط‌بانان شویم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: همکاران ما در ماموریت‌های‌شان قصد حفاظت از مناطق زیر پوشش سازمان و گونه‌های جانوری را دارند و در این مسیر باید از حمایت‌های لازم برخوردار باشند.

انصاری درباره تامین تجهیزات به‌روز برای محیط‌بانان به منظور پایش و نظارت بهتر مناطق حفاظت شده نیز گفت: یکی از برنامه‌های کلان و اولویت‌دار ما در سازمان حفاظت محیط زیست، ارتقای زیرساخت‌های پایش و نظارت برای همکاران محیطبان ما در سراسر کشور است.

وی افزود: تعداد نیروهای محیط‌بان ما در کشور پاسخگوی نیازمان برای حفاظت از گستره وسیع مناطق چهارگانه زیر پوشش سازمان حفاظت محیط زیست نیست و برای جبران این کاستی باید از تجهیزات به‌روز پایش و نظارت بهره بگیریم.

معاون رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: نیازمندیم که از پایش‌های هوشمند و تجربیاتی که در این زمینه در جهان وجود دارد بهره بگیریم و امکانات محیط‌بانان را ارتقا دهیم. با همین رویکرد تلاش می‌کنیم در مازندران هم تجهیزات همکاران را در زمینه پایش و نظارت افزایش دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه