سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

سنوار زندگی‌بخش، عزت مردم فلسطین است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پی شهادت یحیی سنوار رئیس دفتر سیاسی حماس با صدور پیام تسلیت گفت: یحیی السنوار بارزترین چهره مقاومت و باعث عزت مردم فلسطین است.

وزیر کار
به گزارش خبرگزاری موج

، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پیامی شهادت یحیی سنوار، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

«یَا یَحْیَی خُذِ الْکِتَابَ بِقُوَّةٍ؛ ای یحیی، کتاب خدا را به جد و جهد برگیر.» (مریم: ۱۲)

شهادت یحیی السنوار رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس که تا آخرین لحظه برای تحقق آرمان‌های مردم مظلوم فلسطین و مقابله با رژیم آپارتاید مقاومت کرد و جنگید، ماهیت شریرانه ستم، بی‌عدالتی و اشغال سرزمینی، و استمرار و پایان‌ناپذیری مقاومت در مقابل ظلم و تبعیض را پیش روی جهان معاصر قرار داد که «تا ستم هست، مقاومت هم هست.»

شهید السنوار که سال‌های دراز عمر خویش را در زندان رژیم آپارتاید صهیونی گذرانده و در زندان هم به عنوان نویسنده و مترجم و استراتژیست خستگی‌ناپذیر مقاومت منشأ کنشگری و اثر بود، بارزترین چهره امروز مقاومت مردم فلسطین بود و شهادت او فقدانی عظیم است که البته با رویش جوانه‌ها و ایده‌های مقاومت در جای‌جای اراضی فلسطینی و جهان به حرکتی جدید منجر خواهد شد.

ایستادن مقابل اشغال سرزمین مادری و تبعیض نژادی و تلاش برای برپاداشتن قسط و عدالت که کانون حرکت مقاومت مردم فلسطین بوده، آموزه محوری دین اسلام و کتاب قرآن نیز هست؛ السنوار و هزاران شهید فلسطینی دیگر که این آموزه محوری را به جد و جهد برگرفته و عملی کرده‌اند، «یحیی» و «زندگی‌بخش» عزت مردم فلسطین هستند.

اینجانب شهادت زندگی‌بخش این سرباز بزرگ مردم فلسطین را که تا آخرین لحظه از مقاومت دست برنداشت، به همه انسان‌هایی که دل در گرو آزادی همه بشر و جهانی عادلانه دارند، تسلیت می‌گویم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه