سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

معاون اول قوه قضاییه:

دین باید در تمامی شاخه‌های قضایی جاری باشد

معاون اول قوه قضاییه گفت: در مرحله رسیدگی نیز باید مردم را مشتاق و علاقمند به دین کنیم، زیرا این دین محبت است و باید در رسیدگی هایمان معیار دینی را در نظر بگیریم و با متهم نیز رفتار دینی داشته باشیم و در مجازات‌های خودمان نیز تنبیه و تنبه را در نظر داشته باشیم.

معاون قوه قضاییه
به گزارش خبرگزاری موج

​، حجت‌الاسلام حمزه خلیلی در همایش سراسری مدیران سازمان قضایی نیروهای مسلح سراسر کشور ضمن تقدیر و تشکر از کارهای بزرگی که توسط رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح انجام شده، اظهار کرد: کار سازمان قضایی نیروهای مسلح بیشتر میدانی است.

وی افزود: موضوع صیانت‌گری سازمان قضایی نیروهای مسلح باید، هم منجر به اقتدار این نیروها شود و هم خطاها گرفته شود، زیرا باید از نیروهایی که امنیت‌ساز هستند صیانت شود و افزایش سطح این اقتدار باید با تولید یک امنیت پایدار و یکسری از مولفه‌ها باشد.

معاون اول قوه قضاییه گفت: ما امروز غالبا اگر با مفهوم سازمانی روبرو هستیم باید از گزاره‌های دینی نیز دلیل مسلمانی و تدین و ایمان استفاده کنیم و امروز باید ببینیم وظایف و ماموریت‌های سازمانی چگونه تطبیق با دین‌داری ما دارد و اجر خود را در آخرت نیز بر اساس همان بگیریم. حقیقت دینی باید یک شاخص و معیار داشته باشد تا رفتار خودمان را با آن تطبیق دهیم تا بدانیم که سرافراز هستیم یا خیر.

معاون اول قوه قضاییه گفت: در مرحله رسیدگی نیز باید مردم را مشتاق و علاقمند به دین کنیم، زیرا این دین محبت است و باید در رسیدگی هایمان معیار دینی را در نظر بگیریم و با متهم نیز رفتار دینی داشته باشیم و در مجازات‌های خودمان نیز تنبیه و تنبه را در نظر داشته باشیم.

خلیلی در پایان سخنان خود تاکید کرد: باید در مرحله رسیدگی رضایت مردم لحاظ شود و در مرحله انشای رای نیز باید مراحل دینی را مدنظر قرار دهیم و در برخی موارد، جدی و در بعضی جاها نیز مهربانی را خرج کنیم. اگرچه هر کسی که به میهن خودش خدشه وارد کند باید با او برخورد شود، ولی باید نگاه و رفتار دینی حاکم باشد، زیرا برخی رفتارها، برای نظام هزینه خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه