سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست پیگیر وضعیت محیط‌بان «کوه گل» دنا شد

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: پیگیری‌های لازم از فرماندهی انتظامی و استانداری کهکیلویه و بویراحمد برای دستگیری سریع ضاربین محیط‌بان منطقه حفاظت شده «کوه گل» دنا انجام گرفت.

شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست
به گزارش خبرگزاری موج

، شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست صبح امروز از مساعد بودن حال محیط‌بان منطقه حفاظت شده «کوه گل» دنا خبر داد و بیان داشت: پیگیری‌های لازم از فرماندهی انتظامی و استانداری کهکیلویه و بویراحمد برای دستگیری سریع ضاربین محیط‌بان منطقه حفاظت شده «کوه گل» دنا انجام گرفت.

وی افزود: متأسفانه دیروز غروب رمضان رستگار، محیط‌بان منطقه حفاظت شده «کوه گل» دنا استان کهکیلویه و بویراحمد حین خدمت مورد حمله چند نفر از ضاربین قرار گرفته بود که در این حمله آقای رستگار از ناحیه پا مورد اصابت گلوله قرار گرفتند.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: بلافاصله بعد از اطلاع از این خبر پیگیری لازم از طریق فرماندهی انتظامی و استانداری کهکیلویه و بویراحمد برای انتقال محیط‌بان و دستگیری ضاربین انجام گرفت در این راستا هماهنگی‌های لازم برای انتقال محیط‌بان رستگار از طریق بالگرد نیز انجام شد اما به دلیل تاریکی هوا این امر محقق نشد.

انصاری گفت: به دلیل صعب‌العبور بودن منطقه از طریق هلال احمر اقدامات لازم برای انتقال محیط‌بان پرتلاش سازمان حفاظت شده انجام یافت و قبل از پایان روز آقای رستگار به بیمارستان انتقال یافتند.

وی با اشاره به اینکه در این حادثه اسلحه محیط‌بان رستگار توسط ضاربین مورد سرقت قرار گرفته است، تاکید کرد: حال عمومی آقای رستگار هم اکنون مساعد است و مطابق اعلام پزشک معالج وی نیازی به انتقال ایشان به تهران نبود. همچنین از طریق پلیس اطلاعات استان پیگیری‌های لازم برای دستگیری سریع ضاربین انجام گرفته است و امیدواریم به زودی خبرهای مطلوبی در این زمینه دریافت کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه