سرخط خبرها
  • پیشکسوت فوتبال: تیم ملی نیاز به یک پوست اندازی دارد
  • مستاجران همچنان در بلاتکلیفی نرخنامه اعلامی اجاره نامه و قرض الحسنه وزارت راه و شهرسازی
  • واریز جدید مطالبات گندم‌کاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
  • سردار موسوی: سیلی سخت و غیرمنتظره که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد
  • نصب المان مشت گره‌ کرده در میدان انقلاب تهران
  • نقال ۷۴ ساله: تنها مُرشد پرده‌خوانِ زنده منم
  • طلا از نقطه اوج گذشت
  • انتقاد تند نماینده مجلس از سانسور قالیباف/ صداوسیما نیازمند اصلاحات است
  • مهمان آفریقایی: با شهادت آیت‌الله خامنه‌ای، نور را از دست دادیم
  • تعطیلی رسمی بغداد به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید امت
  • تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن
  • تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
  • برج خلیفه هنوز از زلزله جنگ می‌لرزد
  • تدفین خانواده رهبر شهید در حرم امام رضا (ع) پیش‌بینی شده است
  • در نجف و کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز خوانده می‌شود
  • آخرین نماینده آسیا به مصر باخت
  • قالیباف: ایران خودش درباره دارایی‌هایش تصمیم می‌گیرد
  • ۱۵ هزار نفر از خبرنگاران، عکاسان، تصویربردان و مستند سازان داخلی و خارجی، این مراسم را پوشش می دهند
  • سی ان ان: پیش بینی می شود میلیون ها نفر در مراسم تشیع رهبر ایران شرکت کنند
  • شهرداری تهران: ۳هزار و ۴۰۰ دستگاه اتوبوس آماده خدمات رسانی

وزیر آموزش پرورش:

تا سال ۱۴۰۵ توازن میان تأمین نیروی انسانی از طریق دانشگاه فرهنگیان فراهم می شود+ فیلم

وزیر آموزش و پرورش گفت: دانشگاه فرهنگیان بزرگترین سرمایه تأمین منابع انسانی برای نظام تعلیم و تربیت است و باید بتوانیم در سال ۱۴۰۵ توازن میان تأمین نیروی انسانی مورد نیاز از طریق این دانشگاه برقرار کنیم.

همایش استانداران سراسر کشور

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج ، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران با تشکر از توجه ویژه  وزیر کشور به جامعه فرهنگی، تعلیم و تربیت، اظهار داشت: این نوع نگاه همان چیزی است که ما به آن نیازمندیم چرا که اگر مسائل آموزش و پرورش مرتفع شود بسیاری از مشکلات کشور نیز حل می گردد.

وی  با اشاره به بازگشایی مدارس، افزود: آغاز سال تحصیلی  یک پروژه ملی است که روح تازه ای را به فضای جامعه تزریق می‌کند.

وی با عنوان اینکه تمهیدات لازم  توسط روئسای ادارات کل با همکاری استانداران و فرمانداران در استان‌ها برای این بازگشایی اندیشیده شده است، بیان کرد: تلاش شده بازگشایی آرامی را در سراسر کشور برای مدارس شاهد باشیم.

کاظمی با عنوان اینکه در هفته‌های آینده شوراهای آموزش و پرورش کشور را در سطح استان‌ها و شوراهای آموزش و پرورش کشور را در سطح شهرستان‌ها و مناطق تشکیل خواهیم داد، خاطرنشان کرد: از ظرفیت همه دستگاه‌ها کمک خواهیم گرفت تا حضور با نشاط و امیدبخش دانش آموزان را در فضای تعلیم و تربیت شاهد باشیم.

وی در خصوص تحصیل دانش آموزان اتباع در مدارس عنوان کرد:  این موضوع نکته‌های تربیتی و امنیتی دارد و ما باید به همه این مسائل توجه کنیم و با همفکری و با مشارکت وزارت کشور در این راستا برنامه‌ریزی می‌کنیم. 

کاظمی  در خصوص راهبردهای دانشگاه فرهنگیان گفت:  این دانشگاه بزرگترین سرمایه تأمین منابع انسانی برای نظام تعلیم و تربیت است و  باید در دو بُعد  کمیت و کیفیت مورد توجه قرار دهیم و زیرساخت‌ها را به گونه‌ای فراهم کنیم  که بتوانیم در سال ۱۴۰۵ توازن میان تأمین نیروی انسانی مورد نیاز از طریق این دانشگاه برقرار کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه