سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

براساس اعلام هواشناسی

دمای هوا در مناطق نیمه شمالی کشور خنک‌تر می‌شود

سازمان هواشناسی در تشریح وضعیت جوی استان‌های مختلف از کاهش دمای هوا در مناطق نیمه شمالی کشور و وقوع رگبار پراکنده در برخی از نقاط خبر داد.

هواشناسی
به گزارش خبرگزاری موج

، بنا بر اعلام سازمان هواشناسی، امروز ۲۶ مردادماه در برخی مناطق شمال غرب، شمال شرق، استان‌های ساحلی دریای خزر و دامنه و ارتفاعات رشته کوه البرز، شنبه ۲۷ مردادماه در برخی مناطق شمال شرق، شمال غرب، استان‌های ساحلی دریای خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و یکشنبه ۲۸ مردادماه در شمال غرب، استان‌های ساحلی دریای خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و غربی رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

دوشنبه و سه‌شنبه ۲۹ و ۳۰ مردادماه در برخی مناطق سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز بارش پراکنده رخ می‌دهد و طی پنج روز آینده در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در جنوب سیستان و بلوچستان، شمال و ارتفاعات هرمزگان، جنوب و غرب کرمان و شرق و جنوب شرق فارس افزایش ابر، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط خیزش گرد و خاک مورد انتظار است.

طی پنج روز آینده در برخی مناطق شمال شرق، شرق، جنوب شرق، بخش‌هایی از مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، در بعضی ساعات وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

از امروز تا یکشنبه در بیشتر مناطق نیمه شمالی کشور کاهش نسبی دما انتظار می‌رود و طی سه روز آینده دریای عمان و تنگه هرمز، جمعه و شنبه دریای خزر، شنبه و یکشنبه خلیج فارس مواج است.

آسمان تهران فردا ۲۷ مردادماه کمی ابری گاهی افزایش ابر و بارش پراکنده در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با حداقل و حداکثر دمای ۲۳ و ۳۵ درجه سانتیگراد و برای یکشنبه ۲۸ مردادماه کمی ابری گاهی افزایش ابر و بارش پراکنده در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با کمترین و بیشترین دمای ۲۳ و ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه