سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

رئیس قوه قضائیه از دادستان تهران قدردانی کرد

رئیس قوه قضائیه از دادستان تهران به سبب انجام بازدیدهای میدانی از مراکز مرتبط با حیطه مسوولیت دستگاه قضا قدردانی کرد.

رئیس قوه قضائیه محسنی اژه ای
به گزارش خبرگزاری موج

، محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه گفت: اقدام دادستان تهران و همکاران وی در حضور جمعی در مساجد مختلف تهران که با هماهنگی قبلی و به صورت برنامه‌ریزی شده انجام می‌شود و به موجب آن مردم و نمازگزاران به همراه اسناد و مدارک مرتبط با مسائل قضائی و حقوقی خود مراجعه می‌کنند تحسین برانگیز است؛ قدر مسلم این قبیل اقدامات و برپایی چنین ارتباطات وثیقی میان مسئولان قضائی و مردم در اماکن مقدسی همچون مساجد اثرات نافعی را به همراه دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه، ضمن تاکید بر انجام بازدیدهای میدانی توسط مسئولان و مقامات قضائی از مراکز و مراجع و دستگاه‌های مرتبط با حیطه مسئولیت آنها گفت: از دادستان تهران به سبب انجام بازدیدهای میدانی متعدد از مراکز و دستگاه‌هایی که وظایف و مسئولیت‌های آنها به نحوی از انحاء مرتبط با مقوله حقوق عامه است، قدردانی می‌کنیم.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به بازدید اخیر دادستان تهران از انبارهای گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) در راستای تعیین تکلیف کالاهای موجود در این انبارها به دادستان تهران دستور داد که گزارشی از این بازدیدها را در اختیار معاون اول قوه قضائیه قرار دهد تا این موضوعات در کارگروه مشترک قوه قضائیه و دولت مورد بحث و بررسی قرار بگیرند.

رئیس عدلیه همچنین با قدردانی از دادستان تهران به سبب حضور منظم و مستمر در مساجد پایتخت و استماع مشکلات و مسائل مردم و نمازگزاران گفت: اقدام دادستان تهران و همکاران وی در حضور جمعی در مساجد مختلف تهران که با هماهنگی قبلی و به صورت برنامه‌ریزی شده انجام می‌شود و به موجب آن مردم و نمازگزاران به همراه اسناد و مدارک مرتبط با مسائل قضائی و حقوقی خود مراجعه می‌کنند تحسین برانگیز است؛ قدر مسلم این قبیل اقدامات و برپایی چنین ارتباطات وثیقی میان مسئولان قضائی و مردم در اماکن مقدسی همچون مساجد، اثرات نافعی را به همراه دارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه