سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

رئیس دیوان عالی کشور:

آسیب دیدن خانواده، مقدمه آسیب دیدن جامعه است

منتظری، رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: امروز رسیدگی به پرونده‌های خانواده، از مهم‌ترین موضوعات جاری دیوان عالی کشور است؛ چرا که به‌طور مستقیم کانون خانواده را تحت‌تاثیر قرار خواهد داد.

رئیس دیوان عالی کشور
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری در ابتدای جلسه شورای معاونین دیوان عالی کشور اظهار کرد: مردم عزیز ما در این دهه محرم با حضور پرشور در مساجد، تکایا و هیأت مذهبی با شور بی‌مثال و شعور حسینی خود نسبت به مقام شامخ اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم  عرض ارادت کرده و نشان دادند که پیوندشان با سیدالشهداء ناگسستنی بوده و هرسال این عزاداری‌ها باشکوه‌تر از گذشته و با حضور آحاد مردم مومن و متدین در سراسر ایران اسلامی برگزار می‌شود و حقیقتاً ملت ایران، ملت امام حسین علیه‌السلام است و اوج این عظمت در اربعین حسینی به رخ جهانیان کشیده خواهد شد.

رئیس دیوان عالی کشور در ادامه جلسه با اشاره به حضور خود در حسینیه اعظم زنجان و شرکت در مراسم جهانی یوم‌العباس در هشتم محرم در جمع مردم ولایتمدار آن شهر، عنوان کرد: مراسم جهانی یوم‌العباس نشان از عشق و علاقه عمیق و بی‌نظیر مردم عزیز زنجان به علمدار رشید کربلا حضرت قمر بنی‌هاشم دارد و هم‌وطنان از اقصی نقاط کشور در این برنامه شرکت کرده و عزاداران حسینی در روز هشتم محرم با آرمان‌های شهیدان کربلا بیعت و بر ادامه راه نورانی آنان تاکید می‌‌کنند.

منتظری با اشاره به حساسیت پرونده‌های دعاوی خانواده، بیان کرد: امروز رسیدگی به پرونده‌های خانواده از مهم‌ترین موضوعات جاری دیوان عالی کشور و از دغدغه‌های اصلی اینجانب است؛ چراکه این پرونده‌ها مستقیماً کانون خانواده را تحت‌الشعاع و تحت‌تاثیر قرار خواهد داد. احکام صادره در پرونده‌های خانواده باید ازاتقان لازم و دقت‌نظر بالا برخوردار باشد؛ چراکه برخی احکام در این‌گونه پرونده‌ها، اساس کانون خانواده‌ها را با مشکل جدی مواجه می‌کند.

رئیس دیوان عالی کشور با تأکید بر استفاده از منابع فقهی و حقوقی گفت: در کتاب نکاح و طلاق در متون فقهی ما به مطالب مهمی اشاره شده و قضات رسیدگی‌کننده در این حوزه در محاکم باید از شرایط ویژه‌ای برخوردار بوده و با اطلاع کامل از متون فقهی و دقت‌نظر، این پرونده‌ها را رسیدگی  و حکم را صادر کنند. همه باید متوجه باشیم که آسیب‌دیدن نهاد خانواده، مقدمه آسیب دیدن جامعه اسلامی است و تاکیدی که رهبر معظم انقلاب بر سبک زندگی دینی و استحکام خانواده دارند باید به‌طور جدی مدنظر ما باشد.

در پایان این جلسه، رئیس دفتر، معاونین و مشاورین به ارائه گزارشی از فعالیت‌های خود پرداختند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه