سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده:

از سند خانواده و تحول رونمایی می شود

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در روز بین المللی خانواده از سند خانواده و تحول رونمایی می شود.

افتتاحییه دانشکده علوم خانواده
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در آئین افتتاح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، اظهار داشت: گسترش و عادی سازی برخی خانواده ها از جمله افراد همجنس را شاهد هستیم.

وی افزود: خانواده فطری و طبیعی که اساس تربیت انسان ها در آن شکل میگیرد  برای ما از اولویت برخوردار است.

معاون امور بانوان رئیس جمهور خاطرنشان کرد: باید در این مبانی ایستادگی کنیم و در حیطه علمی قوی پیش برویم.

خزعلی بیان کرد: دانشگاه تهران باید از امکانات دیگر امکانات علمی بهره ببرد و برای انتشار و گسترش  این فکر و گفتمان  تلاش داشته باشند.

وی عنوان کرد:  سند خانواده و تحول در گام های آخر تدوین آن قرار داریم و در روز بین المللی خانواده از این سند رونمایی می شود.

معاون  امور بانوان رئیس جمهور خاطرنشان کرد: رویدادهای بزرگ خانواده  در روز بین المللی خانواده چند سالی برگزار می شود و در این راستا  ۹ کار گروه  تشکیل شده که حرکت خوبی انجام شده است.

سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران نیز در این آئین اظهارداشت: بحث صیانت از خانواده یکی از دغدغه‌ های عمومی در سطح جهان بوده و از نظر دینی نیز خانواده و خانواده محوری از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

وی افزود: الزامات روز و جهان به سمتی می رود که در نقطه مقابل جایگاه خانواده محوری قرار دارد.

رئیس دانشگاه تهران بیان کرد: نهاهای رقیب در کنار خانواده قرار گرفته و به مرور خانواده‌ و جایگاه آن را فقیر تر کرده است.

مقیمی خاطرنشان کرد: وظایفی که در گذشته در خانواده انجام می شد اکنون به دست فراموشی سپرده شده و سبب سست شدن بنیان خانواده و فاصله بین نسلی شده است.

وی افزود: مادر خانواده در گذشته محور خانواده بود اما امروز نقش اجتماعی و سازمانی او پر رنگ تر شده است.

 

بیشتر بخوانید:

افتتاحیه دانشکده علوم خانواده

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه