سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

ادعای گروه هکری در پرونده نیکا شاکرمی تکراری و نادرست است

در روزهای اخیر یک گروه هکری ادعا کرده است که موفق به هک سامانه‌های مربوط به قوه قضائیه و انتشار اسناد و مدارک شده است که اسناد تاریخ گذشته و غیر قابل استناد است.

قوه قضائیه

، در روزهای اخیر یک گروه هکری ادعا کرده است که موفق به هک سامانه‌های مربوط به قوه قضائیه و انتشار اسناد و مدارک شده است.

نگاهی به فایل‌های منتشرشده نشان می‌دهد بسیاری از این اسناد، نامه‌های اداری مجعول و ساختگی و حتی قدیمی هستند که پیش‌تر در فضای مجازی منتشر شده بود و مجدداً باز نشر شده‌اند.

شاهد این ادعا انتشار نامه‌ای جعلی منتسب به پرونده نیکا شاکرمی از سوی رئیس پزشکی قانونی کشور است.

این نامه جعلی پیش‌تر از سوی گروه هکری که این روزها ادعا کرده است به اسناد قوه قضائیه دسترسی پیدا کرده در شهریور ماه سال جاری نیز منتشر شده بود.

بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور «اساساً چنین نامه‌ای وجود خارجی نداشته است.»

چنانچه از محتوای این متن جعلی کاملاً هویداست، فایل منتشر شده فاقد الزامات اولیه نامه‌های صادره اداری بوده و صرفاً یک متن تایپ شده با شماره جعلی و غیر منطبق با قالب شماره نامه‌های سازمان پزشکی قانونی کشور است و بدون رعایت برخی چارچوب‌های محتوایی و حتی ظاهری که در مکاتبات رؤسای دستگاه‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد، تنظیم شده است. به موارد ذکر شده این نکته را نیز باید افزود که جاعل یا جاعلین زحمت مراجعه به تقویم را هم به خود نداده و روز تعطیل رسمی را برای صدور نامه برگزیده‌اند!

روابط عمومی پزشکی قانونی اضافه کرده است:

نامه‌هایی با طبقه بندی مورد ادعا (خیلی محرمانه) در فایل منتشر شده، اساساً به صورت خارج از شبکه اتوماسیون مکاتبات اداری و به صورت دستی تهیه و ارسال می‌شود و ادعای دستیابی به فایل‌های مذکور از طریق هک نمودن شبکه یا طرق مشابه نیز با توجه به رویه جاری قطعاً دروغ و غیرواقعی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه