سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

رئیس دیوان عالی کشور:

تخصیص بودجه مستقل برای دیوان عالی کشور را دستور کار داریم

رئیس دیوان عالی کشور گفت: اقدامات قابل توجهی به منظور بودجه مستقل برای دیوان عالی کشور صورت گرفته است.

گرامیداشت شهدای هفتم تیرماه در حرم مطهر رضوی/ منتظری
به گزارش خبرگزاری موج

، جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با موضوع بررسی پذیرش وکیل در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در این جلسه ضمن تبریک میلاد خجسته حضرت علی اکبر (ع) اظهار داشت: برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۲ دیوان عالی کشور در جلسات تخصصی بررسی و تدوین شده است و به زودی ابلاغ خواهد شد.

وی ادامه داد: جابجایی مدیران شعب که یکی از مسائل مورد دغدغه قضات است فلسفه و حکمتی دارد و و با هدف صیانت از دفاتر و ارتقا برنامه‌های عملیاتی دیوان پیگیری شده و در حال انجام است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری تاکید کرد: نظارت بر عملکرد دفاتر شعب باید مورد اهتمام رؤسا قرار گیرد و رؤسا ضعف‌ها، اشکالات، نقاط ضعف و قوت دفاتر را منعکس کنند. رصد دقیق در این حوزه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید مسائل به درستی احصاء و اعلام شود و از آسیب‌های احتمالی جلوگیری شود.

وی با اشاره به افزایش حجم کاری و کمبود کادر اداری در قوه قضائیه افزود: ایجاد سازوکاری به منظور برطرف کردن کمبود کادر اداری و افزایش تعداد مدیران دفاتر در دستور کار قرار دارد و با جدیت پیگیر این موضوع هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه رسیدگی به پرونده‌ها نباید جنبه آماری داشته باشد؛ گفت: بحث آمارگرایی در دیوان عالی کشور سم مهلک است، هدف، دغدغه و اولویت اصلی ما صدور آرای قوی و متقن با استدلالات محکم حقوقی است و نباید کثرت کار و حجم پرونده‌ها موجب کاهش کیفیت آرای صادره شود. این موضوعی است که مقام معظم رهبری بارها بر آن تاکید فرموده‌اند و ما در مقابل آن مسئولیم. دیوان عالی کشور عالی‌ترین مرجع قضائی کشور است و باید از لحاظ ارتقای کیفیت در بالاترین سطح ممکن باشد.

رئیس دیوان عالی کشور خاطرنشان کرد: به منظور کاهش ورودی پرونده به دیوان عالی کشور متن اصلاح موادی از قانون آئین دادرسی کیفری تدوین شده است و با تصویب آن، آمار ورودی پرونده‌ها به دیوان عالی کشور کاهش خواهد یافت و از اطاله دادرسی نیز جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: مجموعه دیوان عالی کشور به منظور پیشبرد برنامه‌ها باید بودجه مستقل داشته باشد و به منظور اختصاص ردیف بودجه مستقل در سال آینده اقدامات خوبی انجام گرفته است، با هماهنگی‌های انجام شده کمبودها و نواقص موجود برطرف خواهد شد و ریاست قوه قضائیه نیز به این مهم عنایت دارند.

گفتنی است: در این جلسه پیرامون پذیرش یا عدم پذیرش وکیل در مرحله فرجام خواهی در مورد پرونده‌های حقوقی و کیفری بحث و بررسی انجام شد و نتیجه گیری در این رابطه به جلسه بعد موکول شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه