۲ سارق با ۲۰۰ شاه کلید دستگیر شدند

سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ سارق به هنگام سرقت از یک خانه در محله پاسداران خبر دا۹د و به تشریج آن پرداخت.

دستگیری سارقین و خریداران اموال مسروقه توسط پلیس آگاهی تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ امیرهوشنگ امیری اظهار داشت: روز چهارم دی ماه ماموران انتظامی کلانتری ۱۰۲ پاسداران در حال گشتزنی بودند که گزارشی مبنی بر سرقت از یک خانه در همان محدوده به دستشان رسید.

وی افزود: ماموران در کمترین زمان ممکن به محل اعزام، با کسب اجازه از صاحبخانه وارد منزل شده و در یک عملیات غافلگیرکننده ۲ سارق را که در حال سرقت اموال با ارزش خانه بودند مشاهده و دستگیر کردند.

این مقام انتظامی عنوان داشت: هنگام دستگیری این سارقان، تعدادی از اموال مسروقه که شامل تلفن همراه، طلا و جواهر و همچنین ۲۰۰ عدد کلید مخصوص باز کردن قفل درهای خانه کشف شد.

سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری تهران بزرگ بیان داشت: متهمان به جرم خود مبنی بر سرقت از منازل اعتراف و تاکنون ۲ تن از شکات شناسایی شده و تحقیقات بیشتر برای کشف جرائم احتمالی متهمان ادامه دارد. 

سرهنگ امیری در پایان افزود: متهمان به همراه پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه