سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

انفجار خونین کپسول گاز در خیابان کمیل

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از سوختگی ۳ تن در پی انفجارکپسول گاز پیک‌نیک خبر داد.

lZqGdz0VmJMj

به گزارش خبرگزاری موج، درباره این حادثه گفت: در ساعت ۱۶:۴۹ امروز یک مورد حادثه انفجار به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که به دنبال آن ستاد فرماندهی آتش‌نشانان ایستگاه ۸۵ را به محل حادثه واقع در خیابان کمیل نرسیده به خیابان جیحون اعزام کرد.

وی با اشاره به حضور آتش‌نشانان در محل حادثه گفت: پس از حضور عوامل آتش‌نشانی در محل مشاهده شد که انفجار در یک منزل یک طبقه قدیمی رخ داده و در پی آن دو زن و یک مرد که در اتاقی کوچک به مساحت حدود ۱۰ متر مربع حضور داشته‌اند دچار سوختگی شده‌اند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بیان اینکه در پی این انفجار حریقی رخ نداده و تنها موج و حرارت بالای انفجار باعثسوختگی این افراد شده بود ادامه داد: همچنین خساراتی نیز به درها و پنجره‌های این ساختمان وارد شده بود که آتش‌نشانان اقدام به ایمن‌سازی آن کردند.

ملکی با بیان اینکه ۳ مصدوم حادثه بین ۳۵ تا ۴۵ سال سن داشتند اظهار کرد: حادثه‌دیدگان هر ۳ از سوی عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

وی درباره علت این حادثه نیز به ایسنا گفت: بررسی کارشناسان نشان می‌دهد که نشت گاز از کپسول پیک‌نیکی که داخل اتاق قرار داشته سبب این انفجار شده است.

به گفته سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران عوامل آتش نشانی پس از ایمن سازی محل در ساعت ۱۷:۰۷ به عملیات خود خاتمه دادند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه