سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری:

نواختن موسیقی برای خانم، خلاف شرع نیست

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: نوازندگی خانم خلاف شرع نیست.

حاشیه جلسه هیئت دولت
به گزارش خبرگزاری موج

، عزت‌الله ضرغامی در مراسم افتتاح هتل مجلل چهارباغ اظهار داشت: سال گذشته به اصفهان سفر کردیم و از کنار زاینده رود گذشتیم و در مجاورت دو جوان نشستیم که موسیقی می‌زدند، مردم نیاز به این دارند که در کنار آنها باشیم و حتی نواختن موسیقی آنها نیز ایرادی ندارد.

وی بیان داشت: حتی اگر نوازنده خانم باشد هیچ کجا خلاف شرع نیست.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصل مجمع تشخیص مصلحت نظام را صدور حکم ثانویه دانست و گفت: هیچ چیز خوب نیست و هیچ چیز سر جایش نیست کی شعر تر انگیزید خاطر که حزین باشد.

وی ادامه داد: شعر تر یعنی کار خوب، خلاقیت کی می‌تواند انجام شود.

ضرغامی گفت: وقتی مقام معظم رهبری فرمودند نزدیک قله‌ای این اوج امید هست و به معنای آن است امروز که به نزدیک های قله رسیدیم و سختی‌های بسیاری را پشت سر گذراندیم نباید یک بار اضافه بر دوش مردم بگذاریم.

وی تصریح کرد: اصفهان قطب گردشگری است و دارای ظرفیت‌های گردشگری فوق العاده است و از زیر ساخت‌های مهم ساخت خانه‌های بوم گردی است و مهمان پذیر ها و هتل‌های یک ستاره است.

وزیر میراث فرهنگی اضافه کرد: هتل ۵ ستاره آبروی کشور و شاخص گردشگری جهان است در برخی از کشورهای همسایه رقم‌های بلندی گذاشتند هتل ۵ ستاره و ۷ ستاره ساختند.

وی گفت: به جز این هتل، دو هتل ۵ ستاره دیگر در دست ساخت است.

ضرغامی ادامه داد: کار هتل سازی عشق و حال خاصی می‌خواهد و از عهده افراد معمولی بر نمی‌آید و حتی اداره کردن آن را.

وی گفت: قرار بود از کارخانه ریسباف بازدید کنیم و زودتر در این ارتباط تصمیم بگیریم که اگر این طرح جامع اتفاق بیفتد می‌تواند اصفهان در حوزه صنایع دستی و میراث پر رنگ تر شود.

آئین رونمایی از اولین مدرسه ویژه حوزه گردشگری در اصفهان به دست وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و رونمایی از کتاب آتش در میراث که شامل اسناد گردشگری که در هشت سال دفاع مقدس از بین رفت و رونمایی از کتاب فیروزه‌های سرخ که شامل تمام آثار استانی که در جنگ تحمیلی تخریب شد، از برنامه‌های وزیر در این برنامه بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه