سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

شهردار تهران بر ارتقای جایگاه شهرداری‌ها در ساحت سیاسی کشور تاکید کرد

زاکانی، شهردار تهران و رئیس مجمع شهرداران کلانشهرهای کشور بر لزوم ارتقای جایگاه شهرداری‌ها در ساحت سیاسی ایران تاکید نمود.

جلسه شورای اسلامی شهر تهران/ زاکانی
به گزارش خبرگزاری موج

علیرضا زاکانی در این نشست که با حضور رئیس شورای اسلامی شهر تهران و ۱۹ شهردار کلانشهر کشور به میزبانی شهرداری تهران برگزار شد، با تاکید بر لزوم ارتقای جایگاه شهرداری‌ها در ساحت سیاسی کشور، گفت: تاخیر ۲۰ ساله در اجرایی شدن اصول مرتبط با شوراها در قانون اساسی سبب شد، آنگونه که باید جایگاه مدیریت شهری در کشور مورد توجه قرار نگیرد، برای پیشبرد بهتر وظایف خود و خدمت‌رسانی بیشتر به شهروندان لازم است این نگاه تغییر پیدا کند و نقش آفرینی شهرداری‌ها در میدان عمل افزایش پیدا کند.

وی افزود: امروز که دولت سیزدهم به عنوان مجموعه‌ای خدمتگزار همراه با مجموعه مدیریت شهری برای حل مشکلات کشور است، بهترین فرصت برای ماست تا بتوانیم ضمن تعامل این نگاه را اصلاح کنیم. در همین رابطه کارگروه چهار جانبه‌ای در دولت با حضور نمایندگانی از مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران، وزارت کشور، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه تشکیل خواهد شد تا در نتیجه آن بتوانیم آنچه در قانون اساسی به عنوان وظایف شوراها و مدیریت شهری مطرح شده‌است را به نحو احسن اجرا کنیم.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود به سفر اخیر مدیریت شهری تهران به چین اشاره کرد و در رابطه با دستاوردهای آن گفت: در نتیجه سفر به چین شرایط مطلوبی برای شهر تهران ایجاد خواهد شد که این شرایط قابل تسری به سایر کلانشهرها نیز می‌باشد و طرف چینی نیز اشتیاق به همکاری اقتصادی و شهری با طرف ایرانی دارد.

شهردار تهران تاکید کرد: در این سفر سه میلیارد دلار قرارداد تجاری منعقد شد و توانستیم در نتیجه مذاکرات از طرف چینی یک میلیارد و ۴۰ میلیون یورو فاینانس با تنفس یک تا سه ساله بگیریم. در قراردادها بنا نیست ما واردکننده صرف از چین باشیم و مطابق تفاهمات صورت گرفته ‌واردات همراه با انتقال تکنولوژی خواهد بود و بناست در کشور با طرف چینی کارخانه‌های مشترکی ساخته شود.

در ادامه شهرداران کلانشهرهای کرمانشاه، یزد، قم، همدان، مشهد، شیراز، کرج، زاهدان، تبریز و…. نیز به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند ، تاکید بر جذب سرمایه گذار برای پیشبرد پروژه‌های شهری، تشکیل کمیسیون دیپلماسی شهری با حضور شهرداران، صدور بیانیه مشترک شهرداران کلانشهرها در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، احیای ظرفیت‌های سازمان شهرداری‌ها و تشکیل آن زیر نظر رئیس جمهور، تعمیم دستاوردهای سفر شهردار تهران به چین بر سایر کلانشهرها، بازنگری در ساختار شورای عالی استان‌ها و تخصصی تر شدن موضوعات مورد بحث در آن، برقی سازی ناوگان حمل‌ و نقل عمومی در کلانشهرها و استفاده از ظرفیت دیپلماسی شهری برای دور زدن تحریم‌ها از اهم مسائل مورد بحث شهرداران کلانشهرها در این نشست بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه