سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

پدری که توسط پسر ربوده شد

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری چند تن آدم ربا در غرب استان تهران خبر داد

نیروی انتظامی آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری موج، سردار کارآگاه علی ولی پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره آدم ربایی در غرب استان تهران و دریافت این خبر به پلیس آگاهی، موضوع رسیدگی به این پرونده دردستورکار تیمی زبده از کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان در گام نخست با استفاده از تحقیقات میدانی و اطلاعاتی در محل آدم ربایی دریافتند؛ اواسط شهریور ماه سال جاری ۳ مرد بدون پوشش ظاهری (ماسک و کلاه) با استفاده از سلاح سرد به یک ساختمان نفوذ و پس از نیم ساعت مضروب را به صورت مجروح و با دست و چشمان بسته از ساختمان خارج و با یک خودروی پراید به مکان نامعلومی منتقل می کنند.

این مقام انتظامی در ادامه تصریح کرد: کارآگاهان در ادامه با استفاده از شیوه های نوین کشف جرم متوجه شدند؛ فرد ربوده شده مدت ها با همسر و فرزند خود اختلاف داشته و در روز حادثه، ربایندگان با هماهنگی پسر وی به ساختمان وارد شده اند. بنابراین با هماهنگی های قضائی و با اعطای نیابت، فرزند وی در یک از شهرستان های حومه شهر تهران دستگیر و به اداره یازدهم پلیس آگاهی انتقال داده شد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه با بیان اینکه متهم در بازجویی اولیه صراحتا حقایق را اقرار کرد، عنوان داشت: کارآگاهان با استفاده از فنون بازجویی موفق شدند محل نگهداری فرد ربوده شده را شناسایی و در یک عملیات ضربتی و منسجم ۲ تن از ربایندگان را دستگیر کنند و با شناسایی محل نگهداری فرد ربوده شده وی را آزاد و با توجه به شدت جراحات او را به بیمارستان منتقل کردند.

سردار ولی پور گودرزی در پایان خاطرنشان کرد: متهمان با صدور قرار قانونی از سوی مراجع قضائی به زندان منتقل شدند.

 

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه