سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

معاون سازمان اورژانس کشور اعلام کرد:

همه مردم ایران در معرض خطر موج گرما هستند

معاون آموزش همگانی سازمان اورژانس کشور در توضیحاتی از در معرض خطر بودن تمامی مردم در برابر موج گرمایی که به کشور وارد شده است، خبر داد.

خدمت رسانی به زائران حسینی در گرمای طاقت‌ فرسای عراق

به گزارش خبرگزاری موج، حسن نوری معاون آموزش همگانی سازمان اورژانس کشور درباره نحوه گرما زده شدن گفت: بدن انسان بر اساس فیزیولوژی خودش را با شرایط تطبیق می‌دهد. زمانی که از محیط سرد به گرم و برعکس برویم مدت زمانی طول می‌کشد که بدن خودش را تطبیق دهد.

وی ادامه داد: وقتی به صورت ناگهانی دما بالا رود ممکن است برخی از مردم دچار گرمازدگی شوند که برخی گروه‌ها مثل مادران باردار، نوزادان و شیرخواران به این دلیل که آب بدنشان بالاست و سالمندان به دلیل اینکه بیماری دارند در برابر گرما حساس ترند.

نوری افزود: همه مردم در برابر موج گرمایی که وارد کشور شده در معرض خطر هستند. نشانه‌های پوستی مرحله اول و گرفتگی عضلات مرحله دوم نشانه‌های گرمازدگی، تهوع، استفراغ، گیجی، تهوع و.... مراحل نهایی و حاد ابتلاء به گرمازدگی است.

معاون آموزش همگانی سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: وقتی موج گرما می‌آید در ابتدای موج گرمازدگی مردم بیشتر است و بعد از دو هفته شرایط عادی می‌شود. مردم وقتی علائم اولیه را دیدند مایعات بیشتری بنوشند آن هم نه آب خالی. مایعات حاوی املاح باید باشد باید دوغ و شربت آبلیمو استفاده شود.

وی در ادامه توصیه‌هایی به مردم کرد که از خطر گرمازدگی در امان بمانند و افزود: کودک را در ماشین تنها نگذاریم، پدر و مادر مسن را در خانه تنها نگذاریم، بردن بیمار به منطقه خنک و اگر وضعیت شدید بود شربت اُ آر اس هم به بیمار داده شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه