سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

رئیس سازمان محیط زیست:

پروژه پتروشیمی میانکاله مجوز محیط زیست ندارد/ابطال پروژه میانکاله را به هیات وزیران داده ایم

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ابراز داشت: پروژه پتروشیمی میانکاله مجوز محیط زیست ندارد و ابطال پروژه میانکاله را به هیات وزیران داده ایم و در حال پیگیری هستیم.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، علی سلاجقه در حاشیه جلسه هیات دولت با اشاره به آتش سوزی اخیر در جنگل‌های کشور اظهار داشت: آتش سوزی در جنگل های مریوان مهار شد ولی در جنگل های کهگیلویه و بویراحمد به تازگی در چند نقطه آتش‌سوزی آغاز شده که در حال مهار شدن است.

سلاجقه درباره مصوبه دولت درخصوص پتروشیمی میانکاله گفت: بحث مجوز محیط زیست بعد از مصوبه دولت است؛ اگر دولت چیزی را مصوب کرد باید بحث‌ها و کارهای ادارای آن انجام شود؛ در سال ۹۱ یا ۹۲ هیات وزیران هرگونه بارگذاری صنعتی آلاینده را در شمال کشور ممنوع می‌کند اما سال ۹۹ از طریق کمیسیون زیربنایی دولت این اتفاق نمی‌افتد.
 
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: مباحث توسعه‌ای دولت حتما باید در قالب کمیسیون زیربنایی و محیط زیست دولت اتفاق بیفتد اما این داستان از طریق کمیسیون اقتصادی اتفاق افتاده است یعنی مصوبه در قالب کمیسیون اقتصادی است و بزرگترین علامت سوال در همین جا است.

سلاجقه در پاسخ به سوالی که گفته شده اگر می‌خواهید این اتفاق نیفتد باید مصوبه دولت لغو شود؟ گفت: با توجه به نحوه ایجاد مصوبه ، مصوبه طرح‌های توسعه‌ای دولت حتما باید از طریق کمیسیون زیربنایی و محیط زیست شکل بگیرد اما زمانی که از طریق کمیسوین اقتصاد شکل می‌گیرد جای سوال دارد.

وی بار دیگر با تاکید براینکه پروژه پتروشیمی میانکاله مجوز محیط زیست ندارد، افزود: دولت پروژه میانکاله را مصوب کرد ولی بعد از آن باید مجوز محیط زیستی صادر شود؛ ابطال پروژه میانکاله را به هیات وزیران داده ایم و در حال پیگیری هستیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در توضیح به سوال خبرنگاری که از وی پرسید استاندار گفته ما مصصم هستیم این پروژه را پیگیری و اجرا  کنیم، گفت: استاندار نمی‌تواند مقابل دولت قرار بگیرد.

سلاجقه خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط جوی و کاهش بارش‌ها در این فصول آلودگی داریم، تعداد روزهای آلاینده ما نسبت به سال‌ قبل بسیار کاهش داشته است. 

وی عنوان کرد: اما اکنون بحث گرد و غبار مطرح است که بسیاری از مناطق کشور به‌خصوص مناطق شمال شرق را تحت تاثیر قرار داده است که از طریق ترکمنستان و موضوع منطقه سرخس این اتفاق رخ داده است.

رئیس سازمان محیط زیست خاطرنشان کرد: پیش از این با مسئولان کشور ترکمنستان در این رابطه رایزنی هایی انجام شده است.

سلاجقه تصریح کرد: طرح‌های مشترکی باید اتفاق بیفتد که دنبال آن هستیم و دستگاه‌های مسئول مانند وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌ها باید کار خود را انجام دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه