سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

شهردار تهران:

فعالیت‌های شهرداری محله محور است

شهردار تهران گفت: فعالیت‌های شهرداری محله محور است و در محلات نیز محور مساجد هستند، به همین جهت ما در تلاشیم یک پیوستگی بین مدارس و خانواده از طریق مساجد ایجاد کنیم.

حاشیه جلسه هیات دولت

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا زاکانی شهردار تهران بازدیدی از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم داشت. در این بازدید زاکانی نخست در غرفه شورای عالی قرآن و عترت شهرداری تهران حضور پیدا کرد. این غرفه علاوه بر شهردار پایتخت میزبان دو دهه هشتادی نخبه قرآنی به نام‌های حنانه خلفی نوجوان حافظ قرآن کریم و کوچک‌ترین دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران و زینب شیری جعفرزاده حافظ کل قرآن و دختر شهید مدافع حرم حبیب‌الله شیری جعفرزاده نیز بود.

در ادامه زاکانی به غرفه دهه هشتادی‌ها وابسته به جشنواره مردمی آرمان شهرداری تهران رفت تا پاسخگوی سوالات نوجوانان دهه هشتادی باشد.

زاکانی در پاسخ به سوالی پیرامون برنامه‌های شهرداری تهران برای نوجوانان پایتخت گفت: معاونت فرهنگی اجتماعی و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دو نهاد متولی کارهای فرهنگی در پایتخت هستند که هدف‌گذاری امسال‌شان توجه به مسائل نوجوانان تهرانی است. ۵۲ بخش جشنواره مردمی آرمان نیز یکی از برنامه‌های مهم شهرداری برای نوجوانان است.

وی در ادامه افزود: فعالیت‌های شهرداری تهران محله محور است و در محلات نیز محور مساجدند. به همین جهت ما در تلاشیم یک پیوستگی بین مدارس و خانواده از طریق مساجد ایجاد کنیم.

زاکانی در پاسخ به سوال نوجوانی دیگر پیرامون تضعیف روحیه انقلابی گری در میان مسئولان گفت: خدمت به مردم، انجام کارهای درست، تلاش برای آباد کردن کشور و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب توسط مسئولان باعث زنده ماندن و رشد جریان انقلابی‌گری می‌شود، علاوه بر این ما هم باید الگوهای اصیل این انقلاب را مانند شهید حاج قاسم سلیمانی به نسل نوجوان و جوان کشورمان به عنوان نمونه درستی از یک انسان انقلابی معرفی کنیم.

شهردار تهران از سایر غرفه‌های فعال در نمایشگاه قرآن هم بازدید کوتاهی داشت که در حاشیه این بازدیدها پاسخگوی مطالبات برخی از شهروندان شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه