سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

۱۱۰۰ نفر در حوادث رانندگی نوروز ۱۴۰۱ جان باختن

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای سفرهای نوروزی خبر داد.

تصادف

به گزارش خبرگزاری موج، سردار سید کمال هادیان‌فر در رزمایش طرح نوروزی پلیس راهور و دیگر دستگاه‌های خدماتی و امدادی که صبح امروز در دانشگاه علوم انتظامی امین برگزار شد ، اظهار کرد: امسال ۸۷ هزار نفر از دستگاه‌های مختلف از جمله هلال‌احمر، آتش نشانی، اورژانس و پلیس راهنمایی و رانندگی در اجرای طرح نوروزی در جاده‌های سراسر کشور که از فردا ۲۴ اسفندماه آغاز شده و تا ۱۴ فروردین‌ماه سال ۱۴۰۲ ادامه داشت مشارکت دارند و ما امیدواریم که نوروز کم‌حادثه را پشت سر بگذاریم.

وی با بیان این‌که ۸۵ میلیون نفر جمعیت ایران همگی از کاربران ترافیک محسوب می‌شوند تصریح کرد: این جمعیت یا راننده هستند یا عابر پیاده و تمام اینها کاربر ترافیک هستند من از تمام افرادی که قوانین و مقررات را رعایت می‌کنند تشکر می‌کنم و امیدوارم در سال آینده شاهد رعایت بیشتر قوانین و مقررات از سوی تمام کاربران ترافیکی باشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان این‌که در نوروز ۱۴۰۱، ۱۱۰۰ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند، اظهار کرد: ۳۵ درصد از این افراد به دلیل خستگی و خواب‌آلودگی جان باختند. این نشان می‌دهد که استراحت عامل مهمی در پیشگیری از حوادث رانندگی، پس خواهش ما از رانندگان این است که قبل از مسافرت استراحت کنند و در حین مسیر هرجا دچار خستگی یا خواب‌آلودگی شدند با توقف در حاشیه امن راه استراحت کرده و سپس به مسیرشان ادامه دهند.

هادیانفر با اشاره به این‌که حدود ۵۰ درصد از جان باختگان حوادث رانندگی در نوروز امسال (۱۴۰۱) در حین انتقال یا پس از انتقال به مراکز درمانی جان خود را از دست دادند گفت: این موضوع نشان می‌دهد که حتما باید تمهیدات لازم برای رسیدگی به مصدومان حوادث رانندگی در بیمارستان‌ها و مراکز اورژانس وجود داشته باشد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا با بیان این‌که از سه ماه پیش جلساتی در شورای عالی ایمنی و ترافیک با حضور دستگاه‌های مختلف برای طرح نوروزی برگزار شده است، گفت: امیدواریم که در نوروز امسال علی‌رغم این‌که پیش‌بینی افزایش سفر وجود دارد شاهد کاهش تصادفات و خسارت جانی ناشی از آن باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه