سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

استقرار نیروهای اورژانس در میادین پرتردد پایتخت به علت افزایش آلودگی هوا

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به وضعیت آلودگی هوای تهران از تداوم آماده باش مدیریت بحران خبر داد و از مردم خواست که از ترددهای غیرضروری پرهیز کنند.

آلودگی هوای تهران

به گزارش خبرگزاری موج، حامد یزدی مهر با اشاره به وضعیت آلودگی هوای شهر تهران گفت: طبق گزارش سازمان هواشناسی از امروز دوشنبه ۱۲ دی ماه تا چهارشنبه، وضعیت آلودگی هوا در حد ناسالم برای تمام گروه‌ها ادامه خواهد داشت و در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک شاخص آلودگی تا حد بسیار ناسالم را خواهیم داشت.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران ادامه داد: در همین راستا توصیه اکید مدیریت بحران به همه مردم و شهروندان عدم فعالیت در فضای باز و تردد غیرضروری است.

یزدی مهر گفت: هم اکنون نیروهای اورژانس در میادین پرتردد پایتخت مستقر هستند و شهروندان در صورت احساس تنگی نفس، دو بینی، سردرد، سرگیجه، تهوع می‌توانند به عوامل اورژانس مراجعه کنند تا به مشکل آنها رسیدگی و اقدامات لازم انجام شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران همچنین به مدیریت منابع آلاینده تاکید کرد و افزود: در ایام آلودگی هوا در سطح صدور هشدار نارنجی بهترین راهکار برای همه گروه‌های حساس، افراد دارای بیماری زمینه‌ای، سالمندان و کودکان و بانوان باردار ماندن در منزل است چرا که طبق توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی غلظت ذرات معلق در هوای پایتخت در شرایط کنونی با استاندارد فاصله دارد و به هیچ عنوان مناسب این افراد نیست.

یزدی مهر اظهارکرد: با توجه به اعلام گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت مهم‌ترین آلاینده در هوای کلانشهر تهران ذرات معلق PM۲.۵ است و این ذرات اثرات زیادی بر سلامت انسان دارد و مهم‌ترین عامل خطرناک در هوا برای انسان‌ها به شمار می‌رود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه