سرخط خبرها
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

دبیر ستاد حقوق بشر:

بازداشت شدگان زن صحبتی از آزار جنسی مطرح نکرده‌اند

ستاد حقوق بشر در واکنش به ادعای واهی اعلام کرد که هیچ یک از بازداشت شدگان زن صحبتی را در خصوص آزار جنسی در بازدید دبیر ستاد مطرح نکرده‌اند.

دبیر ستاد حقوق بشر

به گزارش خبرگزاری موج، دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در واکنش به ادعاهای نرگس محمدی مبنی بر طرح مطالبی درخصوص آزار جنسی از سوی برخی بازداشت شدگان در جریان بازدید اخیر دبیر ستاد حقوق بشر از زندان زنان (قرچک)، ضمن رد این ادعا، اعلام کرد: دبیر ستاد حقوق بشر و هیات همراه در بازدید از زندان زنان، از بند بازداشت شدگان اخیر بازدید و ضمن گفتگوی کلی با آنان، با تعدادی از بازداشت شدگان نیز بطور جداگانه گفتگو کردند. در هیچ یک از این گفتگوها، مطلب و یا شکایتی درخصوص آزار جنسی مطرح نشده است که بخواهد مورد پیگیری قرار گیرد.

ستاد حقوق بشر، با توجه به این که این روزها مطالبی بدون منبع و مستندات و بصورت کلی و بی نام و نشان در برخی رسانه های خارجی و به‌صورت هدفمند در مورد آزار جنسی مطرح می شود و بعضا نیز برخی افراد در داخل با انگیزه های مختلف تلاش می کنند به این ادعاها اعتبار ببخشند، از مراجع ذیربط قضایی می خواهد تا ضمن الزام این افراد به ارائه مستندات خود، این ادعاها را با دقت تمام بررسی کرده و متناسب با نتیجه (تایید یا رد)، با قاطعیت با هر یک از عوامل برخورد کنند.

ستاد حقوق بشر ضمن این که حق شکایت از سوی آنانی که بر این باورند مورد آزار قرار گرفته اند را به‌رسمیت می شناسد، همزمان حق شکایت از افرادی که بدون مستندات مبادرت به شایعه پراکنی می کنند را برای کارکنان سازمان زندان ها و یا عوامل مجری قانون به عنوان ضابط قضایی نیز به‌رسمیت می شناسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه