رئیس قوه قضاییه بر شناسایی عوامل ترور مولوی عبدالواحد ریگی تاکید کرد

رئیس قوه قضاییه با صدور پیامی ضمن تبریک و تسلیت شهادت مولوی عبدالواحد ریگی گفت: رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان در شناسایی، دستگیری و محاکمه عاملان شهادت این عالم وارسته اهتمام جدی و پیگیرانه داشته باشد.

حجت الاسلام محسنی اژه ای

به گزارش خبرگزاری موج، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای به رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان دستور داد با همکاری بخش‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی در شناسایی و دستگیری و محاکمه عاملان شهادت مولوی عبدالواحد ریگی، این عالم وارسته و مردمی اهل سنت شهرستان خاش اهتمام جدی و پیگیرانه داشته باشند.

در پیام رئیس قوه قضاییه تصریح شده است که دشمنان و معاندان وحدت و انسجام ملی ایران اسلامی، پس از آنکه در نیل به اغراض شوم و شیطانی خود ناکام ماندند و نتوانستند توطئه‌های طراحی شده از جانب مستکبران را در جغرافیای پهناور سیستان و بلوچستان عزیز پیاده و عملیاتی سازند ، آشکارا دست به جنایت بر علیه شخصیتی مردمی در این خطّه زدند و عالمی همچون مولوی عبدالواحد ریگی که از منادیان وحدت شیعه و سنی بود را به شهادت رساندند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه