سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

شهردار تهران خبر داد؛

درحال توسعه مترو هستیم اما واگن مورد نیاز را در اختیار نداریم

زاکانی با بیان اینکه به دنبال ایجاد خدمتی زیبنده به مردم هستیم گفت: حدود ۷۰ درصد خودروهای شخصی درحال تردد در تهران هستند با اینکه درحال توسعه مترو هستیم اما واگن مورد نیاز را در اختیار نداریم و کل داشته ما ۱۵۰۰ واگن است که ۲۰۰ مورد آن از رده خارج و هزار و صد مورد آن نیازمند اورهال است.

زاکانی

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا زاکانی شهردار تهران در سیزدهمین شنبه امید و افتخار و در آئین رونمایی از تاکسی ون‌های تهران با بیان اینکه امیدوارم گام‌هایی که برداشته می‌شود مؤثر باشد گفت: شنبه‌های خود را با نام امید و افتخار یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته‌ایم و هر دوشنبه تحت عنوان قرار خدمت در جهت خدمت به مناطق کار می‌کنیم.

وی تصریح کرد: چهارشنبه‌ها را نیز تحت عنوان همدلی و اتحاد به اقدامات درون سازمان خود می‌پردازیم و تمام تلاش مدیریت شهری گره‌گشایی از زندگی مردم است.

زاکانی اظهار کرد: در ایام پر تنش امروز از دشمنان خود دشمنی‌های بسیاری می‌بینیم و امروز که تمام دشمنان ما از آمریکا و بخشی از اروپا و غده سرطانی اسرائیل و متحجرین منطقه به پرچمداری عربستان به دنبال گرفتن انتقام از مردم هستند و عملاً مثل تمام سنوات گذشته اشتباه کردند و تیر آنها به سنگ خورده است.

شهردار تهران با بیان اینکه شرایط کنونی فرصتی برای خشک کردن زمینه‌های مورد طمع دشمنان است گفت: فرصتی پیش آمد تا بدانیم زیر پوست شهر چه می‌گذرد نسبت به توسعه شهر اهتمام بالاتری داشته باشیم و اگر دشمنان به دنبال تجزیه ایران هستند باید نسبت به خدمتگذاری بیشتر به هموطنان خود اقدام کنیم.

وی تصریح کرد: حاضر هستیم جان خود را برای معترضان بدهیم اما اینها از عاملان جدا هستند با این حال عنصر احساسی در صحنه نیاز با تعامل دارد.

زاکانی با بیان اینکه به دنبال ایجاد خدمتی زیبنده به مردم هستیم گفت: حدود ۷۰ درصد خودروهای شخصی درحال تردد در تهران هستند با اینکه درحال توسعه مترو هستیم اما واگن مورد نیاز را در اختیار نداریم و کل داشته ما ۱۵۰۰ واگن است که ۲۰۰ مورد آن از رده خارج و هزار و صد مورد آن نیازمند اورهال است.

شهردار تهران با اشاره به اتوبوسرانی گفت: در سند جامع حمل و نقل ۱۰ هزار اتوبوس ثبت شده بود اما اکنون با سقف استاندارد فاصله معناداری داریم و نیازمند این هستیم تا از الگوهایی مانند تراموا بهره ببریم و هم توسعه اتوبوسرانی را داشته باشیم.

وی گفت: بنای امسال مدیریت شهری تکمیل ۵ هزار دستگاه اتوبوس است و اولویت اول نیز تولید داخل است و اگر ظرفیت تولید داخل تکمیل شد به سمت خرید اتوبوس‌های خارجی می‌رویم.

زاکانی درباره حمل و نقل سبک گفت: ۷۲ هزار تاکسی و ۶ هزار ون در تهران وجود دارد که ۹۶ درصد ون ها فرسوده هستند نباید مردم از سر ناچاری به سمت حمل و نقل عمومی روی بیاورند و فردی که ابتدای صبح آراسته از خانه می‌شود نباید با حضور در ناوگان حمل و نقل عمومی ظاهرش آشفته شود.

شهردار تهران افزود: باید بهترین خودروها را به تاکسی‌ها اختصاص دهیم ون‌های که امروز وارد ناوگان می‌شوند مناسب مردم تهران هستند و قول داده شده است تا ون‌های برقی نیز تولید شوند و تا قبل از عید ۲۵ دستگاه خودروی برقی وارد چرخه خواهد شد و پس از آن ون‌های برقی وارد ناوگان می‌شود.

وی با بیان اینکه باید به حمل و نقل ترکیبی روی بیاوریم گفت: مردم باید خودشان حمل و نقل عمومی را انتخاب کنند و در آینده نزدیک از این برنامه رونمایی خواهیم کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه