نایب رئیس شورای شهر تهران:

احداث تراموا در تهران در حد مطالعه است

نایب رئیس شورای شهر تهران گفت: بحث تراموا در حد مطالعه است ما از تمامی ظرفیت ها و تنوع حمل و نقل استفاده میکنم.

جلسه شورای اسلامی شهر تهران

به گزارش خبرگزاری موج، پرویز سروری نایب رئیس شورای شهر تهران در صدمین جلسه شورای شهر تهران و در جمع خبرنگاران با اشاره به ساخت تراموا در تهران گفت: حمل و نقل برای شورای شهر بسیار اهمیت دارد و از تمام ظرفیت‌ها بهره می‌بریم.

وی ادامه داد: بحث تراموا در حد مطالعه است ما از تمامی ظرفیت‌ها و تنوع حمل و نقل استفاده می‌کنم و ترموا می‌تواند نیازهای ما را حل کند اما باید بر اساس مطالعات باشد.

سروری درباره شهرک سازی توسط شهرداری تهران گفت: این موضوع به صورت ابتدایی بحث شده است و ظرفیت این موضوع نیز در تهران وجود دارد و باید شهرک‌هایی که زندگی مبتنی بر آرامش را در تهران ایجاد کند را بسازیم.

نایب رئیس شورای شهر تهران گفت: این شهرک‌ها سبد کاملی از نیازهای مردم را پاسخ می‌دهد و در آن تمامی سرانه‌های لازم موجود است.

وی با اشاره به تذکر تغییر یکی از مدیران شهرداری گفت: این موضوع را باید از شهردار تهران پرسید و منتظر جواب شهردار هستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه