سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

اقرار پسر به قتل پدر با اسلحه شکاری

فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان از اقرار پسری به قتل پدرش با اسلحه شکاری خبر داد و گفت: ضد و نقیض گویی های اعضای خانواده باعث شد آنها را به پلیس آگاهی منتقل کنیم.

قتل

​به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ فرهاد آراوند عصر امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره قتل عمد در شهر" سعدآباد "، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان افزود: کارشناسان جنایی پلیس آگاهی بابررسی همه جانبه ابعاد و زوایای صحنه جنایت و باتوجه به ضد و نقیض گویی همسر و فرزند ارشد مقتول و نداشتن مطابقت اظهارات اعضاء خانواده با صحنه جنایت، نامبردگان رابه پلیس آگاهی انتقال شدند.

سرهنگ آراوند تصریح کرد: با انجام تحقیقات فنی و تخصصی و با مستندات و ادله موجود، فرزند مقتول لب به اعتراف گشوده و به صراحت به قتل پدرش با اسلحه شکاری اقرار کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان خاطر نشان کرد: قاتل در تحقیقات انجام شده واعترافات فردی انگیزه خود از این جنایت، اختلافات خانوادگی و درگیری‌های قبلی عنوان کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه