سرخط خبرها
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده

کاهش دمای هوا در نوار شمالی کشور از هفته آینده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از رگبار و رعد و برق در برخی استان‌ها و کاهش دما در نوارشمالی کشور از شنبه (۹ مهرماه) خبر داد.

هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج، صادق ضیاییان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: طی پنج روز آینده در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در برخی نقاط هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان افزایش ابر، گاهی رگبار و رعدوبرق پراکنده، وزش باد شدید موقت و گردوخاک پیش بینی می‌شود.

وی افزود: همچنین روز پنجشنبه (۷ مهرماه) در گیلان و مازندران و روزهای جمعه تا دوشنبه (۸ تا۱۱ مهرماه) در مازندران و گلستان در برخی ساعات بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: این وضعیت روزهای شنبه و یکشنبه (۹ و ۱۰ مهرماه) در خراسان شمالی، ارتفاعات استان‌های تهران و سمنان نیز پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: روز جمعه (۸ مهرماه) در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل و شنبه و یکشنبه در نوار شمالی کشور کاهش دما رخ خواهد داد.

به گفته ضیاییان، روزهای شنبه و یکشنبه (۹و۱۰ مهرماه) در شرق کشور و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود و دریای خزر جمعه و شنبه مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۸ مهرماه)صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۳ و روز شنبه (۹ مهرماه) صاف تا قسمتی ابری و از بعد از ظهر افزایش ابر با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۷ و ۸ مهرماه ) اهواز با دمای  ۳۹ و ۴۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۳ درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه