سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

عزت الله ضرغامی:

ما ملت آپلود بوده ایم اما در این سال‌ها ما را ملت دانلود کرده اند

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تاکید بر اینکه ما میراث‌داران خوبی نبوده ایم، بیان کرد که ما ملت مولد بودیم. در واقع ملت آپلود بوده ایم، اما در این سال‌ها ما را ملت دانلود کرده اند.

ضرغامی

به گزارش خبرگزاری موج، عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در نشست خبری امروز خود بیان کرد،  به عنوان کسی که عضو شورای عالی فضای مجازی هستم و همواره دقیق‌ترین تعابیر را در مورد فضای مجازی و فضیلت‌های فضای مجازی بیان میکنم، معتقدم فناوری‌های نوین و فضای سایبری آسیب‌ها و اشکالات خود را هم دارد.

به گفته او، تولیدکنندگان به دلایل مختلف، بیشتر بر تولیدات سطحی، هیجانی و زودگذر تمرکز می‌کنند و کار‌های محتوایی عمیق و تحلیل‌های راهگشا که بایستی برای همه مردم مایه درس عبرت باشد، متاسفانه در این حوزه‌ها کمتر به چشم می‌خورد.

ضرغامی تاکید کرد که همه فعالان فضای مجازی، باید در مورد میراث فرهنگی، با عمق بیشتر و مطالعه  و تحقیق بیشتر، تولیدمحتوا کنند.

ضرغامی با تاکید بر اینکه ما میراث‌داران خوبی نبوده ایم، بیان کرد که ما ملت مولد بودیم. در واقع ملت آپلود بوده ایم، اما در این سال‌ها ما را ملت دانلود کرده اند. به همین دلیل وقتی در مورد مهمترین موضوعات جستجوی ساده در موتور‌های جستجو انجام می‌دهیم، میبینیم در مهمترین موضوعات، کمتر متن و مقاله‌های عمیق تحقیقی برای استفاده پیدا می‌شود. ما میراث‌داران خوبی نبوده ایم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه