از سوی وزیر علوم عنوان شد؛

لزوم حمایت از پایان نامه‌ها، رساله‌ها و طرح‌های تحقیقاتی در حوزه نفت

وزیر علوم عنوان کرد؛ اگر صنعت نفت و گاز با تخصیص درصد کمی از درآمدهایشان، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مرتبط با نیازهای خود را در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها تجهیز و از پایان نامه‌ها، رساله‌ها، طرح‌های تحقیقاتی و محققان علاقه‌مند به پژوهش در این صنعت حمایت جدی کند، یقیناً به مرور به موفقیت‌های علمی دست خواهیم یافت.

زلفی گل

به گزارش خبرگزاری موج، جلسه مشترک وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با جواد اوجی، وزیر نفت در ارتباط با بررسی راهکارهای همکاری مشترک برای اجرای طرح‌های کلان صنعت نفت برگزار شد و محمدعلی زلفی‌گل در پی برگزاری این جلسه یادداشتی منتشر کرد.

محمدعلی زلفی‌گل در این یادداشت‌ پرسش‌های "خام‌سوزی و خام‌فروشی چرا؟ اشکال کار کجاست؟ چه رشته‌هایی مرتبط با صنعت نفت هستند؟" را مطرح می‌کند. در یادداشت وزیر علوم آمده است:

رشته‌های متعددی از جمله شیمی، مهندسی شیمی، مهندسی مواد، مهندسی پلیمر، مهندسی نفت، مهندسی مکانیک و بسیاری رشته دیگر به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با صنعت نفت و گاز مرتبط هستند.

اگر صنعت نفت و گاز با تخصیص درصد کمی از درآمدهایشان، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مرتبط با نیازهای خود را در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها تجهیز و از پایان نامه‌ها، رساله‌ها، طرح‌های تحقیقاتی و محققان علاقه‌مند به پژوهش در این صنعت حمایت جدی کند، یقیناً به مرور به موفقیت‌های علمی دست خواهیم یافت که گاز همان طلای ناب را به صورت خام نمی‌سوزانیم و نفت این طلای سیاه را هرگز خام نخواهیم فروخت.

باید بر پایه دانش از خام‌سوزی و خام‌فروشی نفت که مهم‌ترین صنعت اقتصادی کشور است، جلوگیری کرد تا اقتصاد کشور را در مسیر شکوفایی قرار دهیم.

بیکاری دانش‌آموختگان دانشگاهی ما دلیل بر نیاز به راهبردها، سیاست‌ها و مدیریت نوین و استفاده از تجربه‌های موفق جهانی در عرصه‌های مختلف از جمله دانشگاه و در صنعت نفت و گاز دارد. حالا که سهم نفت و گاز در بودجه عمومی دولت کاهش جدی یافته است، شرایط برای بازنگری و بازتعریف راهکارها و راهبردهای صنایع مختلف که خام‌سوزی و خام‌فروشی می‌کنند از جمله صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مهیاست.

این تهدید را می‌توان با درایت مسئولان و حمایت از دانشگاهیان تبدیل به فرصت کرد. فرصت‌سازی هنر عالمان و عاقلان است. نفت و گاز مزیت نسبی کشورمان است. اما تبدیل آنها به مواد ارزشمند و جدید مزیت مضاعفی ایجاد می‌کند.

ملتی سرافراز است و سرفراز باقی خواهد ماند، که دائماً مزیت‌ساز باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه