سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

شهردار تهران:

ساختن یک جامعه الگو تنها از بسیج بر می‌آید

زاکانی گفت: خدمت بی‌منت در جهت گره‌گشایی از زندگی مردم و ساختن یک جامعه الگو کاری است که تنها از بسیج بر می‌آید.

علیرضا زاکانی

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا زاکانی شهردار تهران در همایش بسیجیان شهرداری تهران گفت: آنچه برای ما ماندگار است و به ما هویت می دهد موضوع تفکر و فرهنگی است که بسیج از آن برخوردار است. اگر این فرهنگ را در مواضع خود نمایان کنیم قطع یه یقین پیروز خواهیم بود . چه پیروزی ظاهری و تفوق بر دشمنان و چه پیروزی باطنی و شهادت و پیوستگی به دریای بیکران رحمت الهی.

شهردار تهران افزود: آنچه برای بسیجی قیمت ایجاد می کنند همین تفکر است که بر مبنای بندگی خدا رقم می خورد. افق ما در این مسیر حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، قله های افتخار بشری هستند و در رسیدن به این مسیر باید گوی سبقت را از یکدیگر برباییم و خودمان را از بندگی خدا بهره مند کنیم.

زاکانی ادامه داد: روزی که خرمشهر آزاد شد رزمندگان با همه وجودشان شادی و عزت را برای ملت به ارمغان آوردند. اما امام (ره) بعد از این پیروزی فرمود که خرمشهر را خدا آزاد کرد یعنی اینکه مواظب باشید تا دچار غفلت از این موضوع نشوید. همچنین وقتی در عملیات بدر دچار مشکل و مجبور به عقب نشینی شدیم و ادوات ما یک به یک منفجر می شدتا به دست دشمن نیفتند، بچه ها زار زار گریه می کردند و آنقدر این مساله برایشان سنگین بود که گویی آخر دنیا است. اما امام پیام دادند که شما پیروزید و از امروز به فکر عملیات بعدی باشید. در حالی که ما عقب نشینی کرده بودیم.

شهردار تهران بیان کرد: در واقع باید به اثر و یاد خدا در پیروزی توجه کنیم و در شکست ظاهری نیز دچار انفعال نشویم، این منطق امام (ره) است. باید آنچه به عنوان مسئولیت های خود در تاریخ بر عهده گرفتیم را دنبال کنیم. عنصری که اینگونه می اندیشد نسبتی با عالم برقرار می کند که هر چه اراده می کند همه عالم آن را دنبال می کند تا محقق شود.

شهردار تهران عنوان کرد: در عملیات والفجر ۸ صدام شیوه تقابلی را در پیش گرفت تحت عنوان دفاع متحرک و عراق مهران را گرفت ، ما نیز فاو را گرفته بودیم. مهران آن روز چند خانه خرابه بیش نبود، هر چند گردی از خاک ما به دنیا می ارزد اما فاو با مهران قابل مقایسه نبود. وقتی صدام تبلیغ گسترده ای ناظر به این موضوع و گرفتن مهران انجام داد امام (ره) فرمود که مهران باید آزاد شود.

زاکانی یادآور شد: با وجود اینکه در آن زمان دو عملیات بزرگ یگان های ما را درگیر کرده بود و حتی شناسایی های ما برای آزادسازی مهران ناکامل مانده بود ، اما یک بیان در بین یکی از بچه ها بود مبنی بر اینکه امام (ره) فرمودند مهران آزاد شود. بنابراین شب اول مهران آزاد شد و شب سوم بچه های ما مشرف به شهر بدره عراق شدند.

وی گفت: چه عاملی باعث این پیروزی ها می شود؟ این پیروزی ها بر می گردد به روح بزرگ و الهی که نگاه او پیروزی ظاهری نیست و ایشان خدا را می بیند. طی ۴۲ سال آنچه از امام (ره) و رهبری عزیزتر از جانمان می بینیم جز این نیست. بنابراین باید متصف به این صفات شویم و باید خودمان را هم مختصات با ایشان کنیم و برای رسیدن به آن نقطه تلاش کنیم البته در افق خودمان، چرا که ما کجا و امام (ره) و رهبری معظم انقلاب کجا؟   

شهردار تهران افزود: آن نقطه امروز ، نقطه خدمتگزاری و نوکری مردم است. راهی جز نوکری انقلابی نداریم، یعنی خدمت بی منت در جهت گره گشایی از زندگی مردم و ساختن یک جامعه الگو و این کار از بسیج بر می آید. باید خودمان را مکلف کنیم که شرایط را آنگونه دنبال کنیم که به اقتضای یک بنده بسیجی از ما انتظار است. بسیج باید منشاء امید و خدمت و بزرگی برای مردم قرار گیرد.

زاکانی ادامه داد: مفتخریم که در هفته بسیج آن هم در مجموعه شهرداری به عنوان یک نهاد خدمتگزار اجتماعی حضور داریم و باید در همه شئون جامعه این خدمتگزاری را برای مردم دنبال کنیم. امیدواریم رضایت مردم و رهبری معظم انقلاب و حضرات اهل بیت و مافوق همه، خداوند متعال که البته همه اینها به هم پیوسته است برای ما فراهم شود. این ایام را تبریک و امیدوار هستیم دست به دست هم دهیم تا شهر الگو و نمونه ای که انقلاب اسلامی به ما وعده داد را در مقام عمل ایجاد کنیم.

 وی یادآور شد: از خبر جانسوز به رحمت خدا رفتن فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران سردار بیات مطلع شدیم. فردی که از بدو حضور در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف حاضر بود و در کسوت نیروی انتظامی خوش درخشید و در یگان حفاظت شهرداری خدمت کرد. سردار بیات به ملکوت اعلی پیوست و از وجود مبارکش محروم شدیم.

همچنین در پایان این مراسم از خانواده‌های چند شهید تجلیل شد و سپس شهردار تهران و همراهانش از نمایشگاه بسیجیان دیدن کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه