سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

بازداشت شرور سابقه‌دار با ۱۰ نوچه نوپا در شهرری

فرمانده انتظامی شهرستان ری از اجرای طرح امنیت محله محور و دستگیری ۲۱۷ مجرم خبر داد.

طرح دستگیری اراذل و اوباش پلیس پیشگیری تهران بزرگ

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ دوستعلی جلیلیان فرمانده انتظامی شهرستان ری در جمع خبرنگاران از اجرای طرح امنیت محله محور در ۲۴ ساعت گذشته در شهرستان ری خبر داد و اظهار داشت: در اجرای سلسله طرح‌های ارتقاء امنیت اجتماعی در شهرستان ری با رویکرد امنیت محله محور پاکسازی نقاط آلوده و محل های جرم خیز توسط کلانتری ها و پلیس های تخصصی ویگان امداد در روز گذشته اجرا درآمد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در ۲۴ساعت گذشته ۲۱۷نفر در تمامی جرائم دستگیر شدند، اعلام داشت: ۴۳ نفر از این متهمان سارق در جرائم مختلف بوده که در این خصوص پرونده های قضائی تشکیل شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ تصریح کرد: در این طرح ۳دستگاه خودرو و موتور سیکلت مسروقه کشف و شناسایی مالباختگان در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: در این طرح ۳ خرده فروش مواد مخدر دستگیر و ۲۲۷گرم انواع مواد مخدر کشف شد که هر ۳ متهم برای سیرمراحل قانونی در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.

 وی به توقیف ۳ دستگاه خودرو و موتور سیکلت متخلف و کشف ۲ قبضه سلاح گرم به همراه ۴تیغه خشاب و ۱۹۰فشنگ جنگی اشاره کرد و تصریح کرد: با تلاش ماموران از ۲۳۶ واحد صنفی بازدید شد و ۱۲ واحد صنفی اخطار پلمب دریافت کردند.

سرهنگ جلیلیان در خصوص برقراری نظم عمومی و جلوگیری از رعب و وحشت و درگیری در معابر عمومی، گفت: در بررسی های پلیسی مشخص شد که یک شرور سابقه دار با نوچه پروری نظم عمومی منطقه را برهم زده اند که پس از هماهنگی قضائی این متهم به همراه ۱۰ شرور نوپا دستگیر شدند.

فرماندهی انتظامی شهرستان ری خاطرنشان کرد: اجرای سلسله طرح های محل محور پاکسازی نقاط جنوبی و آلوده از سارقان، فروشندگان مواد مخدر ، اراذل و اوباش، مزاحمان خیابانی و معتادان متجاهر با جدیت ادامه دارد و این فرماندهی در اجرای قانون با هیچ متخلفی مماشات نخواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه