سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

توقیف ۴۳ دستگاه موتورسیکلت سنگین فاقد مجوز در پایتخت

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور پایتخت از توقیف موتورسیکلت‌های سنگین بدون مجوز در معابر پایتخت خبر داد.

اهدا کلاه ایمنی به راکبان موتورسیکلت به مناسبت هفته حمل و نقل

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ علی همه‌خانی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از توقیف چهار دستگاه موتورسیکلت سنگین دیگر در روز گذشته خبر داد و به دارندگان و راکبین موتورسیکلت‌های سنگین بدون ملاک و مجوز هشدار و تذکر داد که به هیچ عنوان در سطح معابر شهر تهران تردد نکنند.

وی گفت: مأموران پلیس راهور به محض رویت این موتورسیکلت‌ها بخاطر امنیت تردد، حفظ جان خود راکبین و دیگر رانندگان و شهروندان ، موتورها را توقیف و به پارکینگ دلالت می‌کنند.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور پایتخت با بیان اینکه ‌جمع توقیفی های موتورسنگین از ابتدای سال به ۴۳ دستگاه رسید تصریح کرد: ۴ دستگاه موتورسیکلت سنگین روز گذشته توسط تیم‌های بزرگراهی پلیس راهور تهران بزرگ در بزرگراه‌های مدرس و چمران توقیف شدند.

وی افزود: در ساعت ۱۳:۰۰ موقعیت جنوب به شمال بزرگراه شهید آیت الله مدرس قبل از آفریقا موتورسیکلت هوندا۴۰۰ سی سی با اجرای طرح مهار توسط همکاران منطقه۲۴ متوقف شد؛ در ساعت ۱۳:۳۰ موقعیت شمال به جنوب بزرگراه شهید آیت الله مدرس قبل از آفریقا نیز موتورسیکلت یاماها ۱۰۰۰ سی سی با اجرای طرح مهار توسط همکاران منطقه۲۴ متوقف و راهی پارکینگ شد.

وی افزود: سومین موتور هم موتورسیکلت هوندا ۱۳۰۰ سی سی بود که در ساعت ۱۴:۰۰ موقعیت شمال به جنوب مدرس نرسیده به افریقا با اجرای طرح مهار توسط همکاران منطقه۲۴ متوقف شد.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: چهارمین موتورسیکلت سنگین نیز در ساعت ۱۴:۴۷ موقعیت چمران به غرب بعد از نمایشگاه (منطقه ۲۳) با اجرای طرح مهار توسط همکاران منطقه۲۳ متوقف شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه