سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

بازگشایی تمام مراکز تعویض پلاک کشور از روز شنبه

رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا از بازگشایی مراکز تعویض پلاک از روز شنبه خبر داد.

شماره گذاری خودروها

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ علی محمدی درباره آخرین وضعیت فعالیت مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک گفت: در جلساتی که پیرامون موضوع فعالیت بازگشایی مراکز تعویض پلاک با وزارت کشور و ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار شد تصمیم بر این شد تا مراکز تعویض پلاک در شرایط مختلف کرونایی تعطیل نشده و این مراکز با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی امکان فعالیت حتی در شرایط قرمز را نیز داشته باشند.

وی ادامه داد: در همین راستا نیز از روز شنبه تمامی مراکز تعویض پلاک در سراسر کشور فعالیت خود را آغاز خواهند کرد. تنها مراکز تعویض پلاک واقع در شهرهای دارای وضعیت قرمز فعالیت شان با ۵۰ درصد ظرفیت خواهد بود.

وی با بیان اینکه شرط استفاده از خدمات مراکز تعویض پلاک دریافت نوبت اینترنتی است، گفت: شهروندان از همین امروز می توانند نسبت به دریافت نوبت مراجعه به مراکز تعویض پلاک اقدام کنند. لازم است شهروندان توجه داشته باشند که حتما راس همان ساعت مقرر در این مراکز حاضر شده و از آوردن همراه و ازدحام در این محدوده خودداری کنند.

به گفته رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا در صورتیکه شهروندان در زمان مقرر به این مراکز مراجعه کرده و از ازدحام در این محدوده پرهیز کنند خدمات شماره گذاری و تعویض پلاک در کمترین زمان ممکن انجام خواهد شد.

محمدی ساعات کار مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک را نیز از هفت صبح تا ۱۵ اعلام کرد و گفت: ساعات کار مراکز تعویض پلاک افزایش داشته است.

وی درباره افرادی که دارای وکالتنامه نقل و انتقال خودرو بودند نیز گفت: اگر اعتبار وکالتنامه در زمان تعطیلی مراکز تعویض پلاک آن شهر به پایان رسیده باشد به ازای روزهای تعطیلی بر مدت اعتبار آن افزوده خواهد شد اما اگر وکالتنامه ای همچنان دارای اعتبار باشد روزهای تعطیل بر مدت اعتبار آن اضافه نخواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه