سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

دادستان کل کشور:

گله‌مندی‌ها و مشکلات نباید ما را از حضور در صحنه انتخابات باز دارد

دادستان کل کشور گفت: هیچ یک از گله‌مندی‌ها و مشکلاتی که داریم، نباید ما را از حضور خود در صحنه انتخابات باز دارد. این حضور، حضوری ضروری است و دنیا شاهد جریان نظام انتخابات جمهوری اسلامی ایران است.

بازدید دادستان کل کشور از ستاد مرکزی انتخابات / منتظری

به گزارش خبرگزاری موج، محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور در برنامه تلویزیونی قرعه‌کشی برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهوری اظهار کرد: ملت ایران اسلامی به خوبی توجه دارند که جایگاه نظام جمهوری اسلامی ایران، در منطقه و جهان جایگاه ویژه و با اقتدار بالایی است. این جایگاه عمدتا مرهون دو مؤلفه مهم است. مولفه اول حضور و پشتوانه مردمی از روز نخست حرکت این انقلاب تا به امروز است و مؤلفه دیگر نقش بی‌بدیل رهبری امام راحل (ره) در دهه اول پیروزی انقلاب و بعد از آن رهبری مقام معظم رهبری است.

دادستان کل کشور افزود: یکی از مهم ترین و باارزش‌ترین جلوه‌های حضور مردم، حضور در انتخابات ها و خصوصا حضور انتخابات ریاست جمهوری است که مردم با انتخاب خود سکان هدایت کشور را به مدت ۴ سال به دست کسی که از سوی شورای نگهبان به عنوان فرد صالح انتخاب شده است می سپارندو حضور مردم در صحنه انتخابات هرچقدر پرشورتر باشد بر اقتدار و پشتوانه مردمی این نظام خواهد افزود.

منتظری تأکید کرد: تک تک مردان و زنان چه در داخل و چه در خارج کشور در ۲۸ خردادماه انشالله با انتخاب اصلح خود را به دست کسی می‌دهند که بتواند مشکلات اجتماعی ما را حل کند.

دادستان کل کشور با تأکید بر اینکه اعتراضات نباید مانع از شرکت در انتخابات شود، گفت: ما در درون کشور مواجه با برخی مسائل، مشکلات و ضعف مدیریت‌هایی هستیم و چه بسا نسبت به برخی مسائل گله‌مند یا معترض باشیم که البته گله‌مند و معترض بودن حق هر شهروندی است اما در این برهه که کشور با مسائل متعددی از جمله تحریم، مشکلات معیشتی، ویروس کرونا است، این گله‌مندی‌ها نباید مانع حضور در انتخابات شود.

منتظری افزود:  قطعا این نامزدهای شأنشان اجل این است که در تمام مراحل انتخابات مرتکب تخلفی شوند که خارج از مقررات و ضوابط قانونی است اما من به لحاظ جایگاه حقوقی‌م تأکید و سفارش دارم به نامزدهای حاضر در صحنه انتخابات و اعضای ستاد نامزدها و هواداران این نامزدها این است که از هرگونه تخلفات انتخاباتی پرهیز شود تا ما شاهد یک انتخابات پرشور و سالم باشیم.

دادستان کل کشور گفت: وظیفه دستگاه قضایی این است که انتخابات را به لحاظ سلامت رصد کامل کند و امیدواریم که در سراسر کشور شاهد بروز تخلف نباشیم اما اگر تخلفی رخ دهد دستگاه قضایی در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

وی در پایان تأکید کرد: هیچ یک از گله‌مندی‌ها و مشکلاتی که داریم، نباید ما را از حضور خود در صحنه انتخابات باز دارد. این حضور، حضوری ضروری است و دنیا شاهد جریان نظام انتخابات جمهوری اسلامی ایران است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه