سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

اجرای دومین مرحله از واکسیناسیون جامعه ایثارگری در برابر بیماری کرونا

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص اجرای دومین مرحله از واکسیناسیون جامعه ایثارگری در برابر بیماری کرونا گفت: تاکنون ۸۵ درصد ایثارگران مشمول این مرحله واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

واکسن کرونا

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالرضا عباسپور با اشاره به اجرای مرحله دوم طرح واکسیناسیون ایثارگران در مقابل بیماری کرونا گفت: جامعه هدف این مرحله جانبازان گرامی ۵۰ تا ۷۰ درصد هستند که عددی بالغ بر ۳۴ هزار نفر را شامل می‌شود.

وی افزود: تعدادی از این عزیزان به‌صورت داوطلبانه از دریافت واکسن انصراف داده‌اند و مقرر شد واکسن سهمیه آنان به جانبازان زیر ۵۰ درصد و ایثارگران دارای بیماری‌های صعب‌العلاج اختصاص پیدا کند. به‌طور کلی در اجرای دومین مرحله واکسیناسیون ایثارگران در برابر کرونا تاکنون ۸۵ درصد از ایثارگران واکسینه شده‌اند.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص مرحله نخست این طرح نیز توضیح داد: در این مرحله ۹ هزار نفر جانبازان نخاعی، جانبازان شدید شیمیایی، جانبازان دو عضو قطع و بالاتر و والدین دو شهید به بالا واکسن کرونا را دریافت کردند. ۵۰ درصد از این عزیزان تاکنون دوز دوم واکسن را نیز دریافت کرده‌اند و تزریق دومین دوز برای سایر ایثارگران مشمول این مرحله در حال انجام است.

عباسپور با اشاره به انجام رایزنی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به‌منظور اجرای مراحل بعدی این طرح گفت: در مرحله بعدی انجام واکسیناسیون برای ۲۰۰ هزار نفر از جانبازان زیر ۵۰ درصد مدنظر است که امیدواریم به‌زودی شاهد اجرای آن باشیم.

وی در انتها گفت: والدین یک شهید نیز بر اساس سند ملی واکسیناسیون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال دریافت واکسن کرونا هستند و تاکنون افراد بالای ۸۰ سال واکسینه شده‌اند. در همین راستا نیز مذاکراتی با وزارت بهداشت در حال انجام است تا در هر مرحله اجرای این طرح، والدین معظم شهدا در اولویت دریافت واکسن قرار گیرند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه