سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

آزادسازی ۵۰ هزار متر مربع از اراضی زراعی در فیروزکوه

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فیروزکوه از آزادسازی ۵۰ هزار متر مربع از اراضی زراعی و باغات خبر داد و گفت: این اراضی توسط یکی از مسئولان در منطقه آب باریک روستای امین آباد تغییر کاربری یافته بود.

تخریب اراضی نیشابور

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه ، عباس رضایی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فیروزکوه از آزادسازی ۵۰ هزار متر مربع از اراضی زراعی و باغات خبر داد و اظهار کرد: با اعلام اداره جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه مبنی بر تغییر غیرمجاز کاربری اراضی زراعی و باغات توسط یکی از مسئولان در منطقه آب باریک روستای امین آباد و درخواست اعمال تبصره دو ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات، دستورات قضایی لازم صادر شد.

دادستان عمومی و انقلاب فیروزکوه خاطرنشان کرد: در نهایت ۲۵ فروردین ماه سال جاری اقدامات لازم جهت آزادسازی اراضی به اجرا درآمد و با تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز از ۵۰ هزار متر مربع از اراضی رفع تصرف به عمل آمد.

وی در پایان گفت: ارزش ریالی اراضی آزادسازی شده معادل ۳۰۰ میلیارد ریال است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه