سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

آمادگی پلیس ایران و چین برای افزایش همکاری‌های مشترک

معاون امور منطقه‌ای و بین الملل پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا بر تقویت همکاری های مشترک دو کشور ایران و چین در راستای مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد.

پلیس ایران صلح‌بان

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ نقی محمودی در دیدار با افسر رابط پلیس چین در ایران به رابطه مطلوب و سازنده بین دو کشور در حوزه های مختلف اشاره و اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم از فرصت پیش آمده در مبارزه با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر بیشترین بهره را ببریم.

وی با اشاره به موارد مطروحه در نشست وبیناری سال گذشته با مسئولان عالی رتبه پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور چین گفت:  تبادل اطلاعات تخصصی از جمله زمینه همکاری مشترک به شمار می رود که تا حد زیادی می تواند به مبارزه با قاچاق مواد افیونی در سطح منطقه و بین الملل کمک کند.

محمودی همچنین تصریح کرد: پلیس مبارزه با مواد مخدر ایران آمادگی کامل خود را برای همکاری بین دو کشور در زمینه های مختلف از جمله تبادل اطلاعات مربوط به عناصر و سرشبکه های اصلی قاچاق مواد مخدر، همکاری های آموزشی، تبادل تجربیات مربوط به تجهیزات پلیسی، کشف قاچاق مواد مخدر، تامین سگ های موادیاب و پیگیری پرونده های مربوط به مبارزه با مواد مخدر را بین دو کشور اعلام می دارد.

بر اساس اعلام سایت پلیس، چن یوتا او - افسر رابط پلیس چین - نیز گفت: پلیس چین آمادگی کامل خود را به منظور افزایش سطح همکاری های دوجانبه با پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در زمینه های مقابله با ترانزیت و قاچاق مواد مخدر در سطح بین الملل اعلام می دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه