سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

دریادار دوم غلامرضا رحیمی پور:

ستاد کل مخالف جدی فروش سربازی است

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه بحث حرفه‌ای شدن سربازی امکان پذیر نیست،گفت:ستاد کل مخالف جدی فروش سربازی است.

سربازی

به گزارش خبرگزاری موج، امیر دریادار دوم غلامرضا رحیمی پور رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح به واکنش ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص سربازی حرفه ای و تغییر در شیوه سربازی اشاره و اظهار داشت: بحث حرفه‌ای شدن سربازی امکان پذیر نیست و ستاد کل با فروش سربازی به طور جد مخالف است.

رئیس‌ اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: جوانان عزیز منتظر این بحث ها باقی نمانند و بدانند که خدمت سربازی به قوت خود ادامه دارد؛ غایبین وظیفه نیز در اولین فرصت برای انجام خدمت وظیفه خود را معرفی کنند.

گفتنی است در روزهای اخیر بحث حرفه ای شدن و تغییر در مدل سربازی از سوی برخی از نمایندگان مجلس مطرح شده بود که سردار شکارچی سخنگوی ارشد نیروهای مسلح امروز در نشست خبری خود به تمامی این حرف و حدیث ها پایان داد و اعلام کرد که خدمت سربازی به قوت خود ادامه خواهد داشت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه