سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

استاندار تهران:

ممنوعیت واردات خودرو مانع افزایش تولید با کیفیت شده است

استاندار تهران با اشاره به سرقت ماهانه ۱۰۰۰ خودرو پراید در تهران بزرگ گفت: ممنوعیت واردات خودرو مانع افزایش تولید با کیفیت شده است.

تکریم و معارفه رییس سازمان بهزیستی/ محسنی بندپی

به گزارش خبرگزاری موج، انوشیروان محسنی بندپی امروز در مراسم تقدیر از صادرکنندگان نمونه استان تهران، با اشاره به اهمیت صادرات گفت: صادرات به عنوان یک مولفه تعیین کننده در اقتصاد کشورها می تواند نقش آفرینی کند و هیچ کشوری بدون تجارت خارجی، جذب سرمایه و دریافت فناوری نمی تواند به توسعه، بالندگی و رشد اقتصادی دست یابد.

استاندار تهران با اشاره به سرقت ماهانه ۱۰۰۰ خودرو پراید در تهران بزرگ گفت: اگر نگاهی به تولید محصولات خودرویی تولید داخلی داشته باشیم می بینیم که چون زمینه رقابت وجود ندارد در نتیجه هیچ بهبود کیفیتی را در زمینه تولید خودرو در سال های اخیر نداریم.

استاندار تهران افزود: اگر ما حلقه ای دور خودمان ایجاد کند و با دنیای خارج داد و ستد نداشته باشم نه تنها در داخل رشد نمی کنیم بلکه امکان جذب سرمایه هم نخواهیم داشت بنابراین ضرورت دارد در توسعه تجارت، جذب سرمایه و جذب فناوری با دنیای خارج ارتباط داشته باشیم تا شرایطی فراهم شود که هم رشد اقتصادی داشته باشیم هم رفاه داشته بایشم و هم باعث ارتقا سطح زندگی شهروندانمان شود.

وی بیان داشت: در سایه تکیه به اهمیت دادن به صادرات است که می توانیم رونق و جهش تولید را داشته باشیم و در نتیجه ارتقا کیفیت محصولات را داشته باشیم.

محسنی بندپی اظهار داشت: کسانی در بخش خصوصی فعالیت می کنند قطعا در یک رقابت سالم و در یک زمینه صدور تولیدات و فناوری می توان به ارتقا کیفیت محصولات دست یابد اگر نگاهی به تولید محصولات خودرویی داخلی داشته باشیم می بینیم که چون زمینه رقابت وجود ندارد در نتیجه هیچ کیفیتی را در زمینه تولید خودرو در سال ۹۹ نسبت به ۹۸ و همچنین ۹۸ نسبت به ۹۷ شاهد نبوده ایم.

وی در رابطه با سوئیچ خودروی پراید گفت: براساس آماری که از سرقت پراید ارائه شده است در هر ماه هزار خودرو  پراید در تهران بزرگ سرقت می شود بنابراین از آنجا که رقابت وجود ندارد و تصمیم گرفته ایم که واردات خودرو ممنوع باشد در نتیجه خروجی تولید محصولاتی که در رقابت سالم تولید نشده این است.

محسنی بندپی افزود: ما باید در صنایع و خدمات نوآوری داشته باشیم و برای این منظور هم بخش خصوصی باید تلاش کند و هم بخش دولتی و سازمان توسعه تجارت نیز با بهره گیری از حاکمیت شرایطی را فراهم کند تا صادرکنندگان بتوانند در شرایط رقابتی در دنیا فعالیت کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه