سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

سیما سادات لاری:

بهتر است در پاندمی کرونا از روش‌های خرید غیرحضوری استفاده شود

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: اگر فردی دچار بیماری‌های زمینه‌ای باشد بهتر است در پاندمی کرونا از روش‌های خرید غیرحضوری استفاده شود.

سیما سادات لاری

به گزارش خبرگزاری موج، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به شیوع بیماری کرونا در کشور و حمایت از کسب‌وکارهای اینترنتی افزود: برنامه ریزی برای خرید یا تامین مایحتاج مردم به صورت غیرحضوری بر عهده سایر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌هاست. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شرایط حاضر و با توجه به شیوع ویروس کرونا، خرید غیرحضوری مبتنی بر بسترهای قانونی را مناسب می‌داند و حمایت‌های تشویقی و توصیه‌ای در این زمینه انجام شده است. ولی در نظر گرفتن بسترهای لازم بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیست.

وی عنوان کرد: پیشنهاد اصلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنان رعایت اصول بهداشتی، پرهیز از حضور در محل‌های پر تجمع و دورهمی‌های خانوادگی، استفاده صحیح از ماسک و شست‌وشوی مداوم دست‌هاست. رعایت این موارد بهداشتی و توصیه‌های مکرر همکاران ما در نظام سلامت، اصلی‌ترین راه مقابله با کرونا است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: همچنین توصیه می‌کنیم که اگر افراد قادر به انجام خرید به صورت غیرحضوری و مبتنی بر بسترهای امن و با رعایت اصول قانونی در این زمینه هستند، از حضور در فروشگاه‌های پرتردد خودداری کنند. به ویژه اگر فردی دچار بیماری‌های زمینه‌ای باشد نیز بهتر است از روش‌های خرید غیرحضوری که مورد تایید مراجع قانونی این موضوع است، استفاده کند. با این حال، تایید صلاحیت یک فروشگاه اینترنتی یا غیرحضوری بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیست، اما توصیه به حضور کمتر در محل‌های پرتجمع یکی از اصول اساسی برای مقابله با کرونا است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه